Rapture Slevy s AP+

Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK

Termékkatalógus
Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK
Tablet PC - Intel processzor, 14" multi-touch 1920x1080 IPS, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, micro HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT302g3cNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha csak egy eszközt akarsz utazásra és filmezésre. A tabletek paraméterei eltérőek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másra jó.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének mérete.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép alapköve. Sokkal meghatározóbb a processzor modellje, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele fejez ki. Az Intel egyszerű és kézzel fogható hierarchiát alakított ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban táblagépekhez gyártanak. Kicsit eltérő felosztást használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek felváltották az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett nyújt. Ez a szám egy mutató a processzor energiaéhségének meghatározásához. A laptopok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, magasabb TDP-t legfőképp a kimagasló teljesítményű notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák (GPU) besorolása hasonló alapelveken nyugszik. Az önmagukban álló kártyák zömmel nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb chipek erősebbek, mint a régebbiek. A memória mérete a videokártya teljesítményének lényeges indikátora. Az általános használathoz megfelel kb. 2 GB memória. Ha szenvedélyesebben játszol FPS játékokat, akkor az alap a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb memóriakapacitás javasolt.

A(z) Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK hibrid notebook HDD és RAM kapacitása

A RAM-ok nagyságát a használat célja kellene, hogy meghatározza. A leglassabb hibrid laptopok 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM a közepes hordozható számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - magyarul, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Többszörösen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél található, amelyek két HDD foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a kisegítő pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ