Akvizice ApF HU Shop roku

Lenovo Yoga Book C930 Szürke

Termékkatalógus
Lenovo Yoga Book C930 Szürke
Tablet PC - Intel Core M3 7Y30 Kaby Lake, érintőképernyős, 10,8", 2560 × 1600 , , 60Hz, IPS, 4 GB RAM, DDR3 Intel HD Graphics 615, SSD 128 GB, webkamera, WiFi 802.11ac, 4650 mAh akkumulátor, Windows 10 Home
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NT302q4x3 Termékszám:  ZA3S0062HU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga Book C930 Szürke

Ez a különleges laptop kiváló megoldás, ha éppen egyetlen gépet keresel irodai munkára és szórakozásra. Az érintőképernyős laptopok specifikációi eltérnek, ami azt jelenti, hogy egyetlen modell sem univerzális. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető klasszikus laptopként de tabletként is. A(z) Lenovo jóga könyv C930 Szürke természetesen összehajtható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo jóga könyv C930 Szürke érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének átmérője 10,8 ". A 14" körüli átmérőjű képernyő elsősorban a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Lenovo jóga könyv C930 Szürke hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes hordozható számítógép sarokköve. Sokkal többet mond a processzor konkrét sorozata, mint a puszta teljesítménye, amit a magok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel nagyszerű és ésszerű tipológiát hozott össze. Processzorait a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten hordozható eszközökhöz kínálnak. Kicsit módosított hierarchiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok állnak a legfelső szinten, amelyek felváltották az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám nagyobb teljesítményt mutat. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. Ez a szám egy mutató a processzor teljesítményének meghatározásához. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb számokat elsősorban a kimagasló teljesítményű laptopoknál találunk.

A videokártyák (GPU) tipológiája hasonló alapelvekre épül. A különálló grafikus kártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba építettek. Az újabb processzorok nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a korábbi verziók. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének fontosabb kritériuma. Az irodai programok használatához teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha esetenként szenvedélyesebben lövöldözöl, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál nagyobb méretű RAM az abszolút minimum.

A(z) Lenovo jóga könyv C930 Szürke laptop/tablet HDD és RAM kapacitása

A RAM-ok nagyságát a várt felhasználás határozza meg. A leglassabb tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú számítógépek ismertetőjegye, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen tárolhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Lényegesen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a hagyományos lemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinációja azzal az eltéréssel, hogy az SSD tag a HDD blokkhoz viszonyítva sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. A mester SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Érintőképernyő, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core M m3 7Y30 Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,1 GHz (1 100 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
10,8" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
10,8" Kész!
Kijelző képfrissítési gyakorisága
60 Hz Kész!
Fényerő
400 Nits Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Maximális felbontás
2560 × 1600 px Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core M Kész!
Processzor modell szám
Intel Core M m3 7Y30 Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
1,1 GHz (1 100 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
4 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 615 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető Kész!
Akkumulátor-kapacitás
4 650 mAh Kész!
Akkumulátor üzemidő
9 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
0,8 kg Kész!

Méretek

Szélesség
260,4 mm Kész!
Maximális magasság
179,4 mm Kész!
Mélység
9,9 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Lenovo Yoga Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni, hogy az egy 1 DB Lenovo Yoga Book C930-nál mit jelent pontosan a "bontott". Egy korábbi vásárló küldte vissza? Köszönettel, Kulcsár Júlia

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga Book C930 Szürke
Kiegészítők: Lenovo Yoga Book C930 Szürke
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ