Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo K6 Gold

Termékkatalógus
Lenovo K6 Gold
5 3 értékelés
Mobiltelefon - 5,0 "IPS 1820x1080, Qualcomm Snapdragon 430 nyolcmagos processzor 64bit, 2GB RAM, belső memóriája 16GB, microSDXC akár 128 GB, a kamera 13Mpx + 8MP, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM) ,3000mAh akkumulátor, Android 6.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1037b2c Termékszám:  PA530157RO Gyártó honlapja:

Lenovo K6 Gold

A telefon tulajdonságai

142 mm

le
Elegantní design

70,3 mm-es

le
Tenká konstrukce

8,2 mm-es

A telefon súlya: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

142 × 70,3 × 8,2

A telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

belső memória

Typ kamerau

13 Mpx + 8MPx

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya foglalat

Váha

140 g

a telefon súlya

Lenovo K6 a lehető legjobb paraméterekkel rendelkező vonzó és dizájnos darab. Hatásos lekerekített formái és kijelzője, mely minimális kerettel van ellátva, igazán nagyon elegáns kiegészítővé teszi. Karcsú váza nyolcmagos, kiváló teljesítményű processzort rejt, amelynek hála zökkenőmentesen működteti összes kedvelt alkalmazását. A gazdag felszereltségnek és magasfokú konnektivitásának köszönhetősen teljes mértékben kiélvezheti az okostelefonok korát. A méltán híres és megbízható márka kitűnő választás lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű Full HD kijelző
  • Gyors Snapdragon 430 processzor
  • LTE a gyors internetért
  •  2 SIM kártyával is működhet
  • Kiváló Android 6.0 operációs rendszer
  • Ujjlenyomat-olvasóval növelt biztonság
  • Minőségi kamera
  • Elegáns kialakítás arany színben

Öt hüvelykes kijelző a gyönyörű képért

A telefon tökéletes 5 hüvelykes átlójú kijelzővel dicsekedhet, ami kiváló lehet filmek és videók lejátszásakor, de munkafelületként is. A multimédiás szórakozás és egyéb tevékenységek esetén  értékelni fogja a finom felbontást, a Full HD tökéletes részletességet nyújt.  Az IPS technológia is hozzájárul a kivételes képminőséghez, tökéltes kontrasztot és színvisszaadást eredményez.

Tökéletes képek bármikor, bárhol

Az élmények szerelmesei számára, akik szívesen rögzítik ezeket, a Lenovo K6 nagyszerű választás lehet. A hátlapi kamera, amely minden körülöttünk zajló érdekes élményt rögzíthet, 13 Mpx-es felbontású. A kedvezőtlen fényviszonyok esetére vakuval ellátott, és autofókusszal is, hogy a lehető legjobb képek készülhessenek. Nem kell azonban kompromisszumot kötni a szelfik esetében sem.  Az elülső kamera 8 megapixeles, így képes a lehető legtökéletesebb szelfi elővarázslására. A  belső 16 GB-os memória bővíthető további 128 GB-ra micro SD kártyával, ami által valóban regeteg jól sikerült fotó vagy videó elmenthető.

LTE és Dual SIM támogatás

Ahhoz, hogy a telefon valóban meggyőzze, egy sor hasznos szerkezetet kínál. Például a napjainkban már nem szokatlan felszerelésnek számító ujjlenyomat-olvasót, amelynek köszönhetően a telefonja adataihoz arra jogosulatlan személy nem férhet hozzá. Így biztosítani tudja, hogy az adatok egyszerű, de hatékony módon legyenek védve. Egyszerre két SIM kártyát is használhat. Ily módon szétválaszthatja a munkáját a magánéletétől, vagy kihasználhatja a jobb tarifát a telefon megváltoztatása nélkül.  A telefon egyik legnagyobb erőssége a LTE támogatása. A gyors hálózat maximális sebességű internetkapcsolatot biztosít, így az okostelefonját teljeskörűen ki tudja használni. 

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo K6 Gold
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo K6 Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ