A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Shop roku

Lenovo K6 Single SIM LTE Gold

Termékkatalógus
Lenovo K6 Single SIM LTE Gold
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 5.0" IPS 1920x1080, processzor: Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 1,4 GHz, 2GB RAM, 16GB belső memória, akár 128GB MicroSDXC, 13Mpx + 8Mpx-es kamera, GPS, A-GPS, 4G/LTE, ujjlenyomat-olvasó, 3000mAh-s akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
Kód:  SVL1189a1b Termékszám:  PA530175RO Gyártó honlapja:

Lenovo K6 Single SIM LTE Gold

A telefon funkciói

141,9 mm

Přední strana telefonu Lenovo K6

70,3 mm

Boční strana mobilního telefonu Lenovo K6

8,2 mm

A mobiltelefon tömege: 140 g

Úhlopříčka displeje

5,0"

A képernyő átlója

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

A SIM kártya típusa

Rozměry

70 × 142 × 8,2 mm

A mobiltelefon méretei (Sz × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 Mpx

Kamera

Připojení

4G/LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

Micro SDXC

Memóriakártya slot

Váha

140 g

A mobiltelefon tömege

A kicsi kincs a zsebében az új Lenovo K6 SIM LTE mobiltelefon, amely kitűnik az egészfémes szerkezetével és a kiváló minőségű, 5"-os kijelzőjével. Ezen felül csúcsminőségű hangzást kínál, és az elülső és a hátsó oldalon elsőosztályú kamerával van ellátva. A Lenovo K6 LTE mobiltelefon maximális gyorsaságáról az elsőosztályú, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 430 processzor és a 2 GB-os rendszermemória gondoskodnak. Az akkumulátor hosszú élettartamát a 3000 mAh-s kapacitás biztosítja, amelyet főleg utazás közben vagy videók nézése és játékokkal való játszás során fog nagyra értékelni. A biztonság és a gyors üzembe helyezés érdekében a Lenovo K6 LTE ujjlenyomat-olvasóval is el van látva.

A Lenovo K6 Single SIM LTE mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • A csúcsminőségű térhangzást a Dolby Atmos biztosítja
  • A hátsó és az elülső kamera nagy felbontású
  • Nagysebességű 4G LTE csatlakozás
  • A kiváló minőségű, 5"-os FULL HD kijelző kiváló képeket és színeket nyújt, amelyet nagyra fog értekelni a videók megtekintésekor
  • A nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi a mobiltelefon állandó használatát
  • Az egészfémes kialakítás nagyon ellenálló és ezen felül stílusos is

Prémium hang

A zenék és a filmek lejátszása a legjobb élményévé fog válni. A két, Dolby Atmos technológiával ellátott hátsó hangszóró és a hosszú évek által kifejlesztett zenei kodek gondoskodnak a maximális élvezetről, és egyenesen a helyszín eseményeibe ragadják. Nem hiszi el? Csak hallgasa!

A Lenovo K6 Single SIM LTE nagy teljesítményű

A Lenovo K6 LTE mobiltelefon 1,4 GHz-es, nyolcmagos processzorral van ellátva, amely kiváló teljesítményt nyújt a játékokhoz, az alkalmazásokhoz, a filmek vagy a videók megtekintéséhez az interneten. Egyszerre nyugodtan több alkalmazást is használhat és semmilyen lelassulást sem fog megtapasztalni.

Népszerű és bevált Android operációs rendszer

A Lenovo K6 LTE az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer legújabb verzióját használja. Az Android a világ legnépszerűbb operációs rendszere. A folyamatos innovációnak és fejlesztésnek köszönhetően folyamatosan jobb eredményeket ér el, tekintettel az akkumulátor üzemidejének növelésére és a nagyobb teljesítmény elérésére. 

Magas tárolókapacitás

A 2 GB-os belső tárhely rengeteg helyet biztosít az alkalmazások és a fotók tárolásához. Természetesen a kapacitást microSD kártya segítségével is kibővítheti, és mindezt akár 128 GB-os nagyságig. A 2 GB rendszermemóriának köszönhetően a Lenovo K6 LTE mobiltelefon gond nélkül játsza le a filmeket, a videókat és a zenéket. 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo K6 Single SIM LTE Gold
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo K6 Single SIM LTE Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Single SIM LTE Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Single SIM LTE Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ