30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Lenovo Legion 5-15

Termékkatalógus
Lenovo Legion 5-15
Gamer laptop - 15,6", 1920 × 1080, tükröződésmentes 120Hz, IPS kijelző, DDR4, 4GB, 1000 GB SSD, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, 60 Wh akkumulátor, 2,3 kg tömeg, , 82B5002JHV
Kód:  NT379i01NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Legion 5-15

Ez a praktikus Lenovo Legion gamer laptop munkára és szórakozásra úgyszintén használható. Konstrukcióját rendkívül ellenálló és könnyű műanyagból hozták létre. A(z) Lenovo Legion 5-15 82B5002JHV paramétereit nézve a legigényesebb játékosok követelményeit is kielégíti. Természetesen a dedikált videokártya sem hiányzik. A gamer laptop szívét egy nyolcmagos Intel Core i7 CPU képezi, amely a leghatékonyabb chipek közé tartozik. A különböző fájlokat SSD-meghajtóra tudod elmenteni. A billentyűzetnek egy numerikus blokk is a része. A háttérvilágításnak hála este is kényelmesen játszhatsz.

A(z) 15,6"-es Lenovo Legion 5-15 gaming notebook alapvető pozitívumai

  • A(z) Lenovo Legion laptop kijelzőjének átlója: 15,6"
  • A megjelenítésről a Full HD felbontású IPS panel gondoskodik
  • A gyors SSD-meghajtó kapacitása: 1000 GB
  • A billentyűzetnek egy numerikus blokk ugyancsak a része
  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Az akkumulátor működési ideje: 7,5 óra
  • Az USB-C porton keresztül is feltöltheted
  • A(z) fekete szín attraktív megjelenést kölcsönöz a laptopnak
  • Tömeg: 2,3 kg
  • A(z) Lenovo gamer laptop méretei: 362,56 × 25,75 × 260,61 mm

Milyen processzor és mekkora SSD tárhely található a(z) Lenovo Legion 5-15 belsejében?

A gaming laptop számítási teljesítményét és erejét a nyolcmagos processzor szolgáltatja, amelynek üzemelési frekvenciája 2,7 GHz. Ráadásul Turbo Boost módban eléri akár a(z) 4,6 GHz-et. A rendszer gyors futását a(z) DDR4 típusú rendszermemória garantálja. Meghajtóként egy nagyon gyors SSD egység áll rendelkezésre. A HDD-lemezekhez képest megbízhatóbb és ellenállóbb, mivelhogy nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel. Teljesen feltöltve a(z) Lenovo gamer laptop működési ideje akár 7,5 óra. A modellvariáns különlegessége, hogy az USB-C portján keresztül is feltöltheted.

A(z) Lenovo 82B5002JHV gaming notebook kijelzője és grafikus kártyája

A(z) Lenovo Legion 5-15 15,6"-es képernyővel dicsekedhet, amelynek maximum felbontása 1920 × 1080 px (Full HD). Ez az egyik legnépszerűbb változat, mert kellő részletességgel jeleníti meg a képet. A tükröződésmentes kijelző nem veri vissza a fényt és emellett a színek is élénkek maradnak. A minőségi megjelenítésről a(z) IPS kijelzőtechnológia gondoskodik. A nagy pozitívumai közé tartozik, hogy széles betekintési szöget és kivételes színárnyalatokat kínál. A(z) Lenovo gamer laptop képernyőjének frissítési gyakorisága 120 Hz, így a szemet is kíméli. Fényerőssége átlagos, azaz 300 Nits. Videokártyája különálló, tehát dedikált. Az NVIDIA G-Sync sima képet biztosít.

A(z) Lenovo Legion laptop csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Egyéb készülékekhez Bluetooth v5.1 és Bluetooth v5.0 interfészen keresztül csatlakoztathatod. A beépített Wi-Fi egység a következő szabványokkal kompatibilis: WiFi 6 Ha egy projektort szeretnél csatlakoztatni a(z) Lenovo Legion 5-15 gamer notebookhoz, akkor a(z) HDMI és USB-C konnektor pontosan erre szolgál. Magától értetődően néhány USB portot is kapott, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), amelyek jól jönnek majd az egér, nyomtató vagy billentyűzet csatlakoztatásához. Ennél a modelltípusnál a közkedvelt USB-C konnektor is rendelkezésedre áll, amelyen keresztül magát a notebookot is feltöltheted. A családoddal vagy a barátaiddal való kommunikációhoz használhatod a(z) 720 p-es webkamerát.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Legion 5-15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Legion 5-15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Legion 5i-15.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ