Shop roku 30 dnů na vrácení

Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel

Termékkatalógus
Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel
Tablet PC - négymagos Intel Atom Z3735F, 10.1" multi-touch, kapacitív LED kijelző 1280x800 felbontással, akár Intel HD Graphics, akár 2GB RAM, akár 64GB eMMC, WiFi, Bluetooth, 2Mpx + 5Mpx webkamera, akár 2 cellás akkumulátor, Windows 10 Home 32 bit + MS Office Mobile
Kód:  NT213d4g32SNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel Megszűnt

Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel

Ez a tablet és laptop keverék praktikus eszköz, amennyiben egyetlen számítógépet akarsz munkára és játékokra. A tablet PC-k paraméterei sokban különböznek, ami azt jelenti, hogy minden modell valami másban jó.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC képernyőjének átmérője.

A(z) Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel hibrid notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét modellje, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és frekvenciája mutat. Az Intel nagyszerű és érthető rangsort alakított ki. Chipjeit a gyengébbektől az erősebbekig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz (tabletekhez) kínálnak. Kicsit eltérő tipológiát alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek lecserélték az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot fejez ki. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Ez az érték egy útmutató a processzor energiafogyasztásának meghatározásához. A laptopok több mint fele 25 W érték körül mozog, nagyobb TDP-t legfőképp a rendkívüli teljesítményű laptopoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák besorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált grafikus kártyák javarészt nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integráltak. Az újabb csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A memória mérete a kártya teljesítményének központi attribútuma. Filmezéshez és böngészéshez elegendő 2 GB RAM . Ha esetenként többet játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória a célravezető.

A(z) Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória nagyságát a használat célja határozza meg. A leglassabb laptopok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek ismertetőjegye, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló merevlemez. Többszörösen gyorsabb és tartósabb, mint a tipikus winchesterek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinációja csak annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan számítógépeknél található, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. A mester SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Miix 300-10IBY + dokk billentyűzettel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Miix 300-10IBY + dock s klávesnicí . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Miix 300-10IBY + dock s klávesnicou.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ