Slevy s AP+ Shop roku

Lenovo Miix 310-10ICR

Termékkatalógus
Lenovo Miix 310-10ICR
Tablet PC - Intel processzor, 10.1" multi-touch, kapacitív LED kijelző 1280x800 felbontással, Intel HD Graphics, akár 4GB RAM, 64GB eMMC, WiFi, Bluetooth, 2Mpx + 5 Mpx webkamera, 2 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  NT213e2eNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Miix 310-10ICR

Ez a különleges laptop praktikus eszköz, ha csak egy eszközt szeretnél házi feladatok írására vagy zenehallgatásra. Ezen eszközök paraméterei nagyban eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Miix 310-10ICR érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC monitorjának átmérője.

A(z) Lenovo Miix 310-10ICR érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő hordozható számítógép fontos része. Sokkal lényegesebb a processzor modellje, mint a puszta ereje, amit a CPU magok száma és órajele jelez. Az Intel letisztult és érthető hierarchiát alakított ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számmal jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet hordozható eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit módosított felosztást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a leggyorsabbak, amelyek lecserélték az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot mutat. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. A szám egy plusz információ a processzor hűtési igényének feltérképezéséhez. A laptopok legtöbbje 25 W érték alatt marad, nagyobb értékeket főleg a kimagasló teljesítményű notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. Az önálló kártyák rendszerint nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a beépítettek. A magasabb kategóriába tartozó CPU-k nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi verziók. A RAM kapacitása a videokártya teljesítményének kardinális kritériuma. Átlagos felhasználók számára teljesen megfelel körülbelül 2 GB. Ha alkalmanként intenzívebben játszol RPG játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás a célravezető.

A(z) Lenovo Miix 310-10ICR laptop/tablet HDD és RAM mérete

A rendszermemória mennyiségét a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. A legegyszerűbb laptopok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú gépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Sokkal gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a hagyományos winchesterek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kevert használata azzal az eltéréssel, hogy az SSD tag a HDD blokkhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD slottal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Miix 310-10ICR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Miix 310-10ICR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Miix 310-10ICR.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ