AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Lenovo Miix 700

Termékkatalógus
Lenovo Miix 700
Tablet PC - Intel Core M Skylake processzor, 12" multi-touch kapacitív IPS LED 2160x1440, Intel HD Graphics 515, 4-8GB LPDDR3 RAM, 64-256GB SSD, WiFi, Bluetooth 4.0, 5 Mpx + 2 Mpx (3D) kamera, micro HDMI, TPM, érintőceruza, 4 cellás akkumulátor, Windows 10 64 bit
Kód:  CES1a006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Miix 700

Az érintőképernyős laptop kiváló megoldás, ha egyetlen PC-t keresel utazásra vagy játékokra. A tabletek jellemzői nagyban eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem univerzális.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Miix 700 hibrid notebook monitorja?

A tablet PC monitorjának mérete.

A(z) Lenovo Miix 700 hibrid notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop alapköve. Sokkal meghatározóbb a processzor modellje, mint a puszta teljesítménye, amit magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel eredeti és érthető besorolást hozott létre. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz kínálnak. Kicsit eltérő besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek le fogják váltani az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám komolyabb teljesítményt jelent. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes leadni. Az érték egy segítség a processzor energiafogyasztásának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek több mint fele 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t elsősorban a rendkívüli teljesítményű notebookoknál fedezhetünk fel.

A GPU-k rangsorolása ehhez hasonló. Az önmagukban álló grafikus kártyák zömmel nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a beépítettek. A komolyabb chipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontos kritériuma. Az irodai programok használatához elégséges kb. 2 GB memória. Ha esetenként intenzívebben játszol RPG játékokat, akkor a minimum a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás az abszolút minimum.

A(z) Lenovo Miix 700 laptop/tablet memória és merevlemez kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. Az alap hibrid notebookok 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM az alapfelszereltségű tablet PC-k ismertetőjegye, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren raktározhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló merevlemez. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a normál meghajtók. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja egy házban viszont az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél található, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Miix 700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Miix 700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Miix 700.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ