Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Lenovo Miix 720

Termékkatalógus
Lenovo Miix 720
Tablet PC - akár Intel Core i7 Kaby Lake processzor, 12" multi-touch kapacitív IPS LED akár 2880x1920 felbontással, Gorilla Glass, Intel HD Graphics, akár 16GB DDR4 RAM, akár 1 TB-os SSD, WiFi, Bluetooth 4.1, USB-C, választható 4G LTE, 5Mpx hátlapi webkamera + 1Mpx előlapi IR webkamera, Active Pen 2, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT214f Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Miix 720

Az érintőképernyős laptop hasznos eszköz, ha egy gépet akarsz irodai munkára vagy játékokra. Ezen eszközök technikai paraméterei eltérnek, ennél fogva minden modell valami másban jó.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo Miix 720 érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC képernyőjének képátlója.

A(z) Lenovo Miix 720 érintőképernyős notebook chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden jelentős hordozható számítógép lényeges része. Sokkal fontosabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a CPU magok száma és órajele jelez. Az Intel nagyszerű és átlátható tipológiát alakított ki. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz (tabletekhez) fejlesztettek ki. Hasonló rangsort kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a leggyorsabbak, amelyek fokozatosan lecserélik az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett mértek. Ez az érték egy segítség a processzor teljesítményének feltérképezéséhez. A hordozható számítógépek többsége 25 W érték alatt marad, nagyobb számokat főleg a játékra tervezett laptopoknál találunk.

A grafikus kártyák hierarchiája is nagyon hasonló. Az önálló videokártyák rendszerint gyorsabbak, mint az integráltak. A magasabb kategóriába tartozó chipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontos attribútuma. Az irodai programok futtatásához teljesen megfelel 2 GB RAM . Ha alkalmanként hevesebben gépezel, akkor a minimum a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Miix 720 notebook/tablet memória és merevlemez kapacitása

A RAM-ok mennyiségét a felhasználás célja alapján határozd meg. A legegyszerűbb hibrid laptopok 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a középkategóriás gépek tulajdonsága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón tárolhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a klasszikus winchesterek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan számítógépeknél látható, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A master SSD a kisegítő pedig az egyszerű HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a termék mikor lesz elérhető?

Kérdések és válaszok: Lenovo Miix 720
Kiegészítők: Lenovo Miix 720 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Miix 720. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Miix 720. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Miix 720.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ