AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Motorola Moto C Plus Black

Termékkatalógus
Motorola Moto C Plus Black
5 3 értékelés
Mobiltelefon 5,0" IPS 1280x720, MediaTek MT6737 Quad Core processzor, 1GB RAM,16 GB belső memória, MicroSDHC 32GB-ig, 8 megapixeles + 2 megapixeles kamera, GPS, 3G / LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM, 4000mAh akkumulátor, Android 7.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1185a1b Termékszám:  PA800015RO Gyártó honlapja:

Motorola Moto C Plus Black

telefon funkciók

144 mm

Moto C

72,3 mm-es

Moto C

10 mm-es

Telefon súlya: 162 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 7

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2300 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

144 × 72,3 × 10 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

5 MP + 2 MP

kamera

Připojení

3G

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSDHC

memóriakártya-nyílás

Váha

162 g

súly kézibeszélő

Motorola Moto Black C Plus egy mobiltelefon, hogy azok teljesítménye beleesik a középosztály okostelefonok. Ez kemény műanyagból készül, amely nem csúszik, és nem hagy csúnya ujjlenyomatokat. A készülék belsejében lüktető négymagos MediaTek MT6737 négymagos 1,1 GHz-es órajel. A kiküldött neki, 1 GB memória, amely felelős a zökkenőmentes futó operációs rendszer Android 7.0-ás verzió Nougat. A rendszer és az adatok ezen telefon készen áll 8GB belső memória. Összesen telefon memóriája bővíthető microSDHC kártyával akár 32 GB-os, ami teljesen elegendő még át nagy fájlokat, mint a filmeApproxen. A telefon, mint a neve is sugallja, feketével. Motorola Motoros C Plus elemekkel működik, melynek kapacitása 2300mAh.

Főbb jellemzői a telefon Motorola Moto Plus C Black

  • 5 "IPS kijelző
  • A legújabb Android operációs rendszer 7
  • Ez támogatja a Wi-Fi, 3G, GPS
  • Dual SIM
  • Bővíthető memória MicroSD kártyával
  • műanyag szerkezet

True color 5 „kijelző

Motorola okostelefon Motoros Plus C Black hűen mutatja a szín az 5 „IPS kijelző. A kijelző felbontása 854 × 480, ami teljesen elegendő a mindennapi munkát a telefonnal. A kijelző foglalja el 64% -a az első a telefont. A kijelző alatt egy trió érintőgombok szabályozására a telefont, ez a menü gombot, és vissza haza. Ezzel szemben, a kijelző fölött a hangszóró telefonhívások, 2 megapixeles kamera a videohívások és fényképeket készíteni, és přisvětlovací dióda javítása képminőség gyenge fényviszonyok között.

A legújabb operációs rendszer Android 7.0

Moto Phone Motorola C Plus Fekete megkapta a legújabb Android 7.0 is szinkronizált Nugát. Ez a rendszer, összehasonlítva a korábbi verziók, akkor is kínál egy továbbfejlesztett felhasználói felület és a nagyobb energia-megtakarítás. Alkalmazások telepítése a rendszerben felgyorsítja a 75% -ot. Azt is gyorsabb töltés és kifinomult multitasking funkciók több ablak, ha a telefon képernyőjén, osztott 2 rész és a munka két alkalmazás egyszerre.

meglepő kapcsolat

Még ez a smartphone számos vezeték nélküli technológiákkal. Standard technológiák, mint a Wi-Fi vagy Bluetooth. Ezzel a telefon nem próbál vigyázni a GPS és a kérelem megfelelő pozíció meghatározásához. Motorola okostelefon Moto C Plus?Fekete rendelkezik technológia DualsimAmelynek köszönhetően a telefon képes betölteni akár 2 SIM kártyát, és használja azokat. Ez egy nagyon praktikus megoldás, és lehetőség, amely a nem kell, hogy 2 különböző telefonok. Ez akkor hasznos, például, az emberek, akik a SIM-kártya és a második feladat. A menü mindig választhat, melyik kártyát szeretné használni. A töltés keresztül microUSB csatlakozót. A tápkábel és töltő.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto C Plus Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto C Plus Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto C Plus Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ