AP+ nový vizuál Shop roku

Motorola Moto C Plus Gold

Termékkatalógus
Motorola Moto C Plus Gold
5 3 értékelés
Mobiltelefon 5,0" 1280x720 IPS, MediaTek MT6737 négymagos processzor, 1 GB RAM, 16GB belső memória, MicroSDHC 32GB-ig, 8MP hátulsó + 2MP elülső kamera, GPS, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM), 4000mAh akkumulátor, Android 7,0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1185a1c Termékszám:  PA800048RO Gyártó honlapja:

Motorola Moto C Plus Gold

telefon funkciók

144 mm

Moto C

72,3 mm-es

Moto C

10 mm-es

Telefon tömege: 162 g

Úhlopříčka displeje

5"

képátló

Typ operačního systému

Android 7

opreációs rendszerrel

Výdrž baterie

4000 mAh

kapacitású akkumulátor

MicroSim

2 × Nano SIM

típusú SIM-kártya

Rozměry

144 × 72,3 × 10 mm

 (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

belső memória

Typ kamerau

8 MP + 2 MP

kamera

Připojení

LTE

 internet

SD karta

MicroSDHC

memóriakártya-nyílás

Váha

162 g

telefontömeg

A Motorola Moto C Plus Gold egy mobiltelefon, amely az okostelefonok középosztályába tartozik. Tömör műanyagból készült, amely nem csúszik és hagy csúnya ujjlenyomatokat. A MediaTek MT6737 négymagos processzor 1,3 GHz-en fut. 1 GB memóriával rendelkezik, amely gondoskodik az Android 7.0 Nougat operációs rendszer zökkenőmentes futásáról. Adatai és rendszere számára 16 GB belső memória áll a rendelkezésére. A telefon teljes memóriája akár 32 GB-ra is bővíthető MicroSDHC kártyával, ami már elegendő a nagy fájlok - például a filmek - tárolásához. A telefon, mint azt a neve is sugallja, arany színű. A Motorola Moto C Plus 4000 mAh-os akkumulátorral működik.

A Motorola Moto C Plus Gold legfőbb jellemzői

  • 5" IPS kijelző
  • Android 7-es operációs rendszer
  • Wi-Fi, LTE és GPS támogatás
  • Dual SIM
  • SD kártyával bővíthető belső memória
  • Műanyag felépítés

5" True Color kijelző

A Motorola Moto C Plus Gold okostelefon hűen jeleníti meg a színeket az 5"-es, 1280 x 720 felbontású IPS kijelzőjén,tökéletesen kielégíti a mindennapos használat igényeit. A telefon elülső oldalának 64%-át elfoglaló kijelzőn három érintőgomb található, menü, vissza és kezdőképernyő, amelyek megkönnyítik a telefon kezelését. A kijelző fölött egy hangszóró, egy 2MP kamera és LED vaku foglal helyet. A kamera tökéletes videóhívások lebonyolítására és fényképek készítésére, a LED vaku pedig javítja a képminőséget gyenge fényviszonyok között.

Android 7.0 operációs rendszer

Moto Phone Lenovo C Plus Arany megkapta a legújabb Android 7.0 is szinkronizált Nugát. Ez a rendszer, összehasonlítva a korábbi verziók, akkor is kínál egy továbbfejlesztett felhasználói felület és a nagyobb energia-megtakarítás. Alkalmazások telepítése a rendszerben felgyorsítja a 75% -ot. Azt is gyorsabb töltés és kifinomult multitasking funkciók több ablak, ha a telefon képernyőjén, osztott 2 rész és a munka két alkalmazás egyszerre.

The Motorola Moto C Plus Gold has received the latest Android 7.0 system, also dubbed the Nougat. This system, compared to its previous versions, offers an improved user experience and greater energy savings. Installation of applications on this system will accelerate up to 75%. It's also faster charging and more sophisticated multitasking with multi-window feature when you divide the phone screen into 2 parts and work in two applications at the same time.

A Motorola Moto C Plus Gold Android 7.0 operációsrendszert kapott, amelyet a Nougat néven is ismernek. A rendszer elődjeinél jobb felhasználói élményt és energiatakarékosságot nyújt. Az alkalmazások telepítése akár 75%-kal is gyorsabb, mint a korábbi Android verziókon. Gyorsabb töltést és kifinomultabb multitaskingot tesz lehetővé a több ablakos funkcióval, amely során a telefon képernyőjét két részre osztja és két alkalmazásban dolgozhat egyszerre.

Meglepő csatlakoztathatóság

Ez az okostelefon is számos vezeték nélküli technológiával rendelkezik, például standard Wi-Fi vagy Bluetooth-szal. Elveszíteni sem fogja tudni, ezt garantálja a GPS modul és a precíz helymeghatározó alkalmazás. A Motorola Moto C Plus Gold DualSIM technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 2 SIM-kártyát is behelyezhessen a telefonba és használhassa azokat. Ez egy praktikus megoldás azonak, akik több SIM kártyával rendelkeznek - például egy munkahelyi és egy saját használatra -  és nem akarnak két különböző telefont hordani. A menüben mindig kiválaszthatja, hogy melyik kártyát szeretné használni. A töltés a microUSB csatlakozón keresztül történik. Mind a tápkábel, mind a töltő része a csomagnak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto C Plus Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto C Plus Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto C Plus Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ