A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Xiaomi 14

Motorola Moto C Plus Red

Termékkatalógus
Motorola Moto C Plus Red
5 3 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720, MediaTek MT6737 Quad Core processzor, 1 GB RAM, 16 GB belső tárhely, MicroSDHC akár 32 GB-ig, kamera: 8 Mpx + 2 Mpx, GPS, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Nano SIM, 4000 mAh akkumulátor, Android 7.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1185a1d Termékszám:  PA800046RO Gyártó honlapja:

Motorola Moto C Plus Red

telefon funkciók

144 mm

Moto C

72,3 mm-es

Moto C

10 mm-es

Telefon tömege: 162 g

Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 7

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

144 × 72,3 × 10 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

8 Mpx + 2 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

MicroSDHC

Memóriakártya slot

Váha

162 g

Telefon tömege

A Motorola Moto C Plus Red a maga teljesítményével az okostelefonok középkategóriájába tartozik. Kemény műanyagból készült, amely nem csúszik, és az ujjlenyomatok sem hagynak rajta nyomot. A belsejében pedig ott zakatol a négymagos MediaTek MT6737 Quad Core processzor 1,3 GHz frekvencián, amit az 1 GB-os rendszermemória segít, amely az Android 7.0 Nougat operációs rendszer zökkenőmentességét biztosítja. Az adataid tárolásához 16 GB belső tárhely áll rendelkezésedre, amelyet microSDHC memóriakártyákkal akár további 32 GB-al is kibővíthetsz még, amely teljesen elegendő még az olyan nagyobb fájlok számára is, mint például a filmek. A mobiltelefon fekete kivitelben kapható, amelyről már a neve is árulkodik. A Motorola Moto C Plus tápellátásáról egy 4000 mAh akkumulátor gondoskodik.

A Motorola Moto C Plus Red főbb jellemzői

  • 5" IPS kijelző
  • A legújabb Android 7-es operációs rendszer
  • Wi-Fi, LTE, GPS támogatás
  • Dual SIM
  • Bővíthető memória SD kártya által
  • Műanyag szerkezet

True color 5" kijelző

A Motorola Moto C Plus Red okostelefon teljesen valósághűen ábrázolja a színeket a maga 5"-es IPS kijelzőjén. Ez a kijelző 1280x720-as felbontással rendelkezik, amely teljes mértékben elegendő a mindennapi munkára az okostelefonnal. A kijelző a mobiltelefon előlapjának 64%-át teszi ki. A kijelző alatt három darab nyomógomb található: menü, vissza és haza. A kijelző felett pedig a telefonáláshoz használatos hangszóró került elhelyezésre, illetve egy 2 Mpx-es szelfikamera a videóhívásokhoz és a szelfikészítéshez, ráadásul még fényjelzőszerű vakuval is el lett látva, hogy még kedvezőtlen fényviszonyok közepette is kiváló szelfiket készíthess.

A legújabb Android 7.0 operációs rendszer

A Motorola Moto C Plus (2GB) Red okostelefonnak sikerült megkapnia a legújabb Android 7.0-s operációs rendszert, amelyet Nougatnak is neveznek. Ez a rendszer az elődjéhez képest jóval felhasználóbarátabb, ráadásul az akkumulátort is jobban kíméli. Az alkalmazások telepítése ezen az operációs rendszeren belül akár 75%-kal is gyorsabb lehet. Megemlíthető még a gyorsabb töltés és a jobban átdolgozott multitasking is a multi-window funkciójával, amikor is az okostelefon képernyője két részre osztódik, ezáltal két alkalmazásban is dolgozhatsz egyidejűleg.

Lehengerlő csatlakoztathatóság

Ez az okostelefon is rendelkezik számos vezeték nélküli technológiával. Ugyebár megtalálható a klasszikus Wi-Fi és Bluetotth technológia, ráadásul ezzel az okostelefonnal többé már nem tudsz elveszni, hála a GPS-nek, illetve az erre való helymeghatározó alkalmazásnak. A Motorola Moto C Plus Red okostelefon DualSIM technológiával is rendelkezik, amelynek köszönhetően akár két SIM kártyát is használhatsz egyidejűleg. Igen csak praktikus megoldás, hiszen többé már nem szükséges két különböző mobiltelefont magaddal cipelned. Kiválóan alkalmas olyan emberek számára, akiknek van egy magán, illetve van még egy munkehelyi telefonszámuk is. A menüben mindig kiválasztható, hogy épp melyik SIM kártyát szeretnéd használni. A töltés microUSB csatlakozón keresztül zajlik. A töltőkábel és a mobiltöltő a csomagolás része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto C Plus Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto C Plus Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto C Plus Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto C Plus Red.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ