AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Motorola Moto G5 Plus holdszürke

Termékkatalógus
Motorola Moto G5 Plus holdszürke
4,7 14 értékelés
Mobiltelefon - 5.2“ IPS FHD 1920x1080 Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 64bites processzor, 3GB RAM, 32 GB belső memória, akár 128GB MicroSDXC, 12Mpx + 5Mpx fényképezőgép, GPS, 3G/LTE, Micro-USB, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x NanoSIM) 3000mAh akkumulátor, Android 7.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1183a2b Termékszám:  SM4467AC3N6 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto G5 Plus holdszürke

150,2 mm

le
Lenovo Moto G5

74 mm

le
Lenovo Moto G5

7,7 mm

Telefon súlya: 155 g

Úhlopříčka displeje

Kijelző átmérő

5,2 "

Typ operačního systému

Operációs rendszer

Google Android 7.0 Nugát

Výdrž baterie

Akkumulátor kapacitása

3000 mAh

MicroSim

SIM kártya típusa

2 × Nano SIM

Rozměry

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

74 × 150,2 × 7,7 mm

Vnitřní paměť

Belső memória

32 gigabájt

Typ kamerau

Kamera

hátlapi kamera felbontása 12  MPx

előlapi kamera felbontása 5 MPx

Připojení

Nagysebességű internet

4G LTE

SD karta

Memóriakártya bővíthetőség

microSDXC (akár 128 GB)

Váha

Súlya

155 g

A Motorola Moto G5 Plus egy megfizethető áru mobiltelefon ideális méretű kijelzővel, komoly hardware támogatással, és fém vázzal. Mindenkit megörvendeztet, aki számára fontos a teljesítmény, a nagyméretű kijelző, a látványos dizájn és mindez egy készülékben melyre mégsem szeretne százezreket költeni. A teljesítményt a Qualcomm Snapdragon 625 kis fogyasztású processzora biztosítja, melyet 3 GB RAM támogat. Az adatai tárolásához 32 GB belső memória áll rendelkezésére, mely szükség esetén microSD kártyával bővíthető. Biztosan örömmel veszi a lehetőséget, hogy a két SIM kártyát egyidejűleg is használhatja.

Főbb jellemzők

  • 5,2 "IPS kijelző
  • Nyolcmagos processzor
  • LTE és NFC szabványtámogatás
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • Víztaszító nano bevonat
  • Memóriakártya-foglalat microSDXC kártyához
  • TurboPower gyorstöltés 10W
  • Google Android 7.0 Nugát, operációs rendszer

Nagy kijelző és kiválló kamera

Az elülső oldalt az 5,2"-os IPS kijelző birtokolja Full HD felbontással, melyet keményített Gorilla Glass 3 óv. Rögtön a kijelző alatt, a fizikai HOME gombba épített ujjlenyomat olvasó található. A felhasználó által nem cserélhető 3000 mAh-ás akkumulátor egy feltöltésre is kiváló üzemidőt biztosít. Az akkumulátorhoz természetesen gyorstöltés funkciót kínálnak. 

A hátlapi kamera 12 Mpx felbontású, autofókusszal, f/2,2 záridővel és beépített LED vakuval. Az elülső oldalon akcióra kész az 5 Mpx felbontású kamera szelfik vagy videohívások lebonyolításához. A Motorola Moto G5 Plus a Google Android 7.0 Nougat operációs rendszerét futtatja.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G5 Plus holdszürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto G5 Plus Lunar Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G5 Plus Lunar Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G5 Plus-Lunar Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G5 Plus-Lunar Grey.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ