Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold

Termékkatalógus
Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold
Mobiltelefon - 6,4" IPS 1280x720, MediaTek MTK 8735 Quad Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, MicroSDXC max. 128GB, 13Mpx + 5Mpx kamera, GPS, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (micro SIM + Nano SIM), 4050mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  NT205b2p Termékszám:  ZA190023CZ Gyártó honlapja:

Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold

telefon funkciók

175 mm

le
Lenovo PHAB 2

89,5 mm-es

le
Lenovo PHAB 2

9,6 mm

Tömeg készülék 225 g

Úhlopříčka displeje

6.4 "

Kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

Operációs rendszer

Výdrž akkumulátor

4050 mAh

Akkumulátor

MicroSim

mikro-SIM Nano SIM

SIM-kártya

Rozměry

175 × 89,5 × 9,6 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

Belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

Kamera

Připojení

LTE (4G)

Szupergyors internet

SD karta

microSDXC (akár 128 GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

225 g

súly kézibeszélő

Ön is a nagy kijelzők szerelmese, vagy mobiltelefon és tablet között válogatna, és nem tudja eldönteni, hogy melyik eszköz lenne jó? A Lenovo Phab 2 phablet az ideális megoldás a problémára. Nemcsak a fém vázas dizájn és a nagy kijelző, de a hardver is nagy előnye a készüléknek. A Lenovo Phab 2 egyaránt felhasználható mobiltelefonként, de szórakozáshoz is tökéletes - nagyszerű választás játékhoz és filmezéshez is.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns dizájn, fém váz
  • 6,4 colos HD kijelző, élénk színek, elképesztő részletesség
  • Nagy teljesítményű négymagos processzor, 1,3 GHz-es frekvencia
  • 13 megapixeles hátsó kamera, f/2.0 rekeszérték
  • 32 gigabájtos belső memória, microSDXC kártyával 128 GB-ig bővíthető
  • 4050 mAh kapacitású akkumulátor

Nagy kijelző

Az IPS képernyő átlója 6,4 col, HD felbontása kiváló képminőséget, élénk, valósághű színeket biztosít. A fotók böngészése, a videózás és a játék remek szórakozás. A minőségi hangszórók és A Dolby Atmos térhangzás nagyszerű élményt kínál.

Hála a Dolby Audio Capture 5.1 rendszernek és az integrált mikrofonoknak 360 fokban rögzíthet lebilincselő audio élményt.

Csodálatos fotók és videók

Klasszikus kamerára már nem lesz szüksége. A készülék lenyűgöző képeket készít 13 megapixeles hátsó kamerájának köszönhetően, melynek rekeszértéke f / 2.0, Ez biztosítja a kiváló minőségű képeket még gyenge fényviszonyok mellett is. A fő kamerát egészíti ki a LED vaku. Az elülső szelfi kamera felbontása 5 megapixel, a 85 ° -os széles látószögű lencsét használhatja szelfik készítésére vagy videóhívásra.

Megkapó teljesítmény

A Lenovo Phab 2 működését egy négymagos MediaTek processzor biztosítja, amelyhez 3GB RAM társul. Mindez ideális kombináció a Google Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer és más alkalmazások futtatásához. Adatait a 32 gigabájtos belső memórián tárolhatja, és abban az esetben, ha mindez nem lenne elegendő, microSDXC kártyával 128 GB-ig bővítheti telefonja memóriáját.

A nagy kijelző különösen fontos eleme a telefonnak. A 4050 mAh akkumulátor elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan töltenie a phabletet. Így nyugodtan élvezheti az akár 32 órás beszélgetési időt, illetve a 14 napos készenléti időt.

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo PHAB 2 3 2GB Champagne Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 32GB Champagne Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ