Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64 GB Gunmetal Gray

Termékkatalógus
Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64 GB Gunmetal Gray
4,7 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,4" IPS QHD 2560x1440 kijelző, Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core processzor, 4GB RAM, 64GB-os belső memória, microSDXC akár 128GB-ig (megosztott SIM bemeneti nyílás), 16Mpx + 8MP kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM), gyorstöltés, 4050mAh akkumulátor, Android 6.0 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NT205m4 Termékszám:  ZA1F0047CZ Gyártó honlapja:

Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64 GB Gunmetal Gray

A telefon tulajdonságai

179 mm

le
front

88 mm

le
side

10,7 mm-es

Telefon súlya: 259 g

Úhlopříčka displeje

6.4 "

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Az operációs rendszer típusa:

Android 6.0 Marshmallow

Výdrž baterie

4050 mAh

akkumulátorkapacitás

MicroSim

Ismeretlen

SIM

Rozměry

Telefon méretei:

88 × 179 × 10,7 mm

(Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

belső memória

Typ kamerau

16 MPx + 8MPx

kamera

Připojení

LTE (4G)

a leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

259 g

a telefon súlya

Az egész a World Mobile Congress 2016-os kongresszusán kezdődött Barcelonában, ahol a Lenovo társaság összkapcsolódott a Google társasággal. Ebből a kapcsolatból keletkezett az első Tango technológiájú okostelefon a világon. A készülék Phab 2 Pro elnevezéssel büszkélkedhet, de akkor mit jelent a Tango? Ez egy új technológia, ami a Google műhelyéből ered, és lehetővé teszi, hogy élvezze a programokat és játékokat egy kibővített valóságban. Ez azt jelenti egyszerűen fogalmazva, hogy a telefon képes valós térben együttműködni a virtuális tárgyakkal.

Legfontosabb jellemzők

  • Az új Tango technológia a Google-tól
  • 6,4" IPS kijelző
  • Akkumulátor ultragyors töltéssel
  • Szupergyors fókusz - akár 0,3 másodperces
  • Fém kivitel
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • Négy db. kamera
  • A Google Android 6.0 Marshmallow

Tango technológia

Elég, hogy a Phab 2 Pro-n keresztülnézzen, és a telefon kijelzőjén a célzott tárgyakhoz egy méteres távolság sem kell. A beméréshez  elegendő ez az egyedülálló eszköz. Könnyen láthatóvá válik pl. az új asztal vagy a kanapé ahhoz, hogy meggyőződjön, hogyan fog kinézni az Ön otthonában. És hogyan lehetséges ez? A hátoldalon három kamera található - az első felbontása 16 megapixeles, és szupergyors fókusszal (akár 0,3 mp) rendelkezik, ami fotók készítésére is alkalmas,  a második a tárgy pozícióját mutatja a térben, és a harmadik felelős az adott tárgy mozgásának rögzítésére a térben. Összességében az első 8MPx-es szelfikamerával együtt a Lenovo Phab 2 négy kamerával rendelkezik.

A Tango számára közvetlenül elérhetők lesznek az ingyenesen elérhető alkalmazások és játékok a Google Playen. A beltér vizualizációja mellett tehát szórakoztató játékokat is játszhat. A Phantogeist játékban fantomlények jelennek meg, és csak Önön múlik, hogyan bánik velük -,  lehet lövedékkel lőni vagy rejtett átjárókat találni. Ezzel szemben a Raise játékban kiválaszthatja kiképezhető, vagy bárhová magunkkal vihető kedvenc kisállatát.

Fém kialakítás, 6,4" kijelző

Lenovo Phab 2 Pro egésze fémkonstrukcióval dicsekedhet, és két színben kapható - pompás arany- és ezüstszínben. A készülék domináns eleme elsősorban a 6,4 " IPS kijelző 2K felbontásban, amely képes volt az Assertive Display technológia segítségével alkalmazkodni a különböző fényviszonyokhoz pl. napfényhez vagy fénytükröződésekhez. A szokatlan méret ellenére nem kell aggódni, a telefont kényelmes tartani, jól elfér egy férfinadrágban vagy egy kisebb méretű női kézitáskában.

Dolby Atmos és nagyszerű teljesítmény

A tökéletes térhatású hangminőséget a Dolby Atmos 5,1 és az 5.1 Audio Capture ellenőrzött technológiája biztosítja. Ezen kívül a készülék 360 fokos, három mikrofonont tartalmaz a külső zajok elnyomásával. Az adatok biztonságára is gondoltak. A telefon hátoldala egy ujjlenyomat-olvasóval van felszerelve, így az adatokhoz nem juthat hozzá akárki.

Lenovo Phab 2-t Qualcomm Snapdragon 652 nyolcmagos processzor működteti, a magok órajele 1,8 GHz frekvencián ketyeg.  A processzor egyenesen a Tango alkalmazásaihoz van optimalizálva. Ezt 4 GB-os rendszermemória támogatja. Az Ön adataihoz 64 GB-os belső tárhely áll rendelkezésre. Ha ez Önnek nem elegendő, a kapacitást microSD memóriakártyával növelhető. 

Érdemes megemlíteni a  4050mAh akkumulátort, amely nemcsak nagy állóképességgel büszkélkedhet, hanem akár 2,4 × gyorsabb turbo töltéssel. A Lenovo Phab 2 Pro Google Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerű lesz.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
180 mm Kész!
Szélesség
88,6 mm Kész!
Mélység
10,7 mm Kész!
Súly
259 g Kész!
Szín
Szürke Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 050 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64 GB Gunmetal Gray
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Gunmetal Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo PHAB 2 Pre TANGO 64 GB Gunmetal Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Gunmetal Gray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Gunmetal Gray.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ