Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue

Termékkatalógus
Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue
5 6 értékelés
Mobiltelefon - Qualcomm MSM8916 Quad Core érintse 7 "1280x720 IPS, 2 GB RAM, EMCP 16 gigabájt, LTE (4G) modem, telefon funkciói, Dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSDHC akár 64 GB, webkamera 5MP + 13Mpx, akkumulátor 4250mAh, Android 5.1
Kód:  NT205a6d Termékszám:  ZA0L0153CZ Gyártó honlapja:

Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue

Ha keres egy kompromisszum a smartphone és a tabletta, akkor az új Lenovo Phab lehet az Ön számára. Ez a prémium phablet egy nagy 7 "képernyővel és kiváló felszerelés, beleértve a két tökéletes hangzás és a magas minőségű kamerákkal. Nagy teljesítményű négymagos Qualcomm processzor biztosítja a tökéletesen sima futó operációs rendszer Android 5.1 az internet böngészése közben, multimédia lejátszás vagy a játék.Lenovo Phab egyszerűen hez dimenziós kijelző funkcionalitás és a könnyű hordozhatóság, mint egy okostelefon.

legfontosabb jellemzői

  • Egyesíti a 7 "-os kijelző és kiváló dimenziós hordozhatóság
  • Egy pár kiváló minőségű kamerák 13 + 5 Mpx
  • Hangszórók ATMOS
  • Slot 2v1 - micro SIM + micro SDXC, vagy 2 × micro SIM
  • A modern operációs rendszer Android 5.1 Lollipop
  • Gyors internet-kapcsolat a 4G LTE modul
  • Az akkumulátor élettartama akár 24 óra

Audiovizuális élményt magas szinten

A nagy, 7 "-os kijelző IPS technológia lenyűgöző multimédiás élményt útközben és összehasonlítva más telefonok sokkal jobb a játék és filmnézés.A Lenovo is kínál Phab 13MPx hátsó kamera autofókusszal és LED vakuval, amely lehetővé teszi, hogy teljesen elfog a fontos pillanatokban a fényképet vagy videót. Továbbá, 5MP elülső kamera, széles látószögű abban, hogy a tökéletes selfíčka.ATMOS technológia közvetíti a végső zenei élményt. Dinamikus, magával ragadó és precíz hangzás egyszerűen meghökkenthetik. Ez a minőségi surround hangzás teszi Lenovo Phab teljes értékű mozi a zsebében.

Kényelmi funkciók

A Lenovo Phab te ennél sokkal többet tud az akkumulátor, amelynek kapacitása 4250 mAh, mely együtt jobb üzemanyag-fogyasztás kijelző erőnlét egész nap. Support Dual SIM phablet lehetővé teszi, hogy helyezze be a két SIM kártyát, és nem feleslegesen végezze a zsebében, két telefon.Minden adatot menteni egy 16GB beépített memória, ami bővíthető micro SDXC kártyákat akár 64 gigabájt (csak, ha a behelyezett SIM). Villámgyors internet kapcsolat biztosítja a 4G LTE és WiFi szabvány 802.11 a / b / g / n.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,2 GHz (1 200 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.1 Lollipop Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 7" 16GB Aqua Blue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ