Lenovo Pocket Projector P0510

Termékkatalógus
Lenovo Pocket Projector P0510
5 4 értékelés
Projektor DLP zsebbel, állítható, 4: 3/16: 10, 50 ANSI lumen, 480p 854 x 480, vetítési távolság 1-3 méter, megmutatva 37-110 ", DLNA, Miracast, microSD slot, micro USB, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, beépített akkumulátor (akár 3 óra működés), 2 x 1W hangszóró
Kód:  TI482a2 Termékszám:  ZG38C00826 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Pocket Projector P0510

A vetítés most vezet sehova, és néhány perc múlva anélkül, hogy kiegészítő berendezések. Hordozható projektor a Lenovo kínál mobilitás rajongók egy új módja, hogy megtekinthesse a munka és a multimédia szórakozás. Csak előkészítse a tartalmat a micro SD kártya, és most semmi sem akadályozza meg, hogy kapcsolja minden szobában egy előadóterem, vagy egy saját mozi. Nem kell keresni a fiókot, mert a beépített akkumulátor akár 3 óra vetítés. Ez aligha lehet egyszerűbb nem lehet.

legfontosabb jellemzői

  • Projektor képes különböző előrejelzések és méretei könyv
  • Rugalmas beállítások helyett (forgás 90 ° és automatikus korrekciója torzítás)
  • Kiváló láthatóság a kategóriájában (50 lm, és a képernyő akár 110 ")
  • Megosztása multimédiás fájlok univerzális DLNA
  • Miracastot képernyő tükrözés azonnali telefon
  • LED egy csodálatos élet (20.000 óra)

tartalom megosztása

De ne hagyatkozzon kizárólag a memóriakártyával, de lehet improvizálni segítségével egy okostelefon. A kivetítő egy WiFi vezeték nélküli kapcsolat. Akkor megoszthatja a médiafájlokat univerzális szabvány DLNA. Druhou, vyspělejší možností je Miracast schopný zrcadlit displej telefonu nebo tabletu na velkou plochu. Ennek köszönhetően a show, és lő képek a honlapon, valamint, hogy a kész vagy félkész üzleti dokumentumokat.

Gazdaságos

Hála a fejlett LED fény, akkor nem kell aggódnia, a lámpa élettartama és nyugalom, élvezheti a nagy megjelenítő terület minden lehetőséget. LED technológia, ez a projektor élettartama kb 20.000 óra, ami nélkül éveken lámpa cseréjét, még a mindennapi működés során. Ezen túlmenően, ha a művelet nem igényel egy levegőszűrő, kiküszöbölve a tisztítás vagy csere.

Paraméterek

Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3 m Kész!
Maximális képátló
279,4 cm (110 ") Kész!

Felbontás

Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
1 m Kész!
Maximális vetítési távolság
3 m Kész!
Maximális képátló
279,4 cm (110 ") Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó, WiFi Kész!

Interfész

További bemenetek/kimenetek
WiFi, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Elemes Kész!
Felszerelés
Integrált akkumulátor Kész!

Méretek

Szélesség
12,1 cm Kész!
Magasság
2,95 cm Kész!
Mélység
11,1 cm Kész!
Tömeg
0,22 kg Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Pocket Projector P0510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Pocket Projector P0510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Pocket Projector P0510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PocketBookBook Projektor P0510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PocketBookBook Projektor P0510.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ