Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film, kék

Termékkatalógus
Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film, kék
4,4 43 értékelés
Tablet tok - Fóliával, Lenovo TAB 2 A10-70 számára
Kód:  NT490a1q2 Termékszám:  ZG38C00133 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film, kék

 Van egy 10" - os Lenovo TAB 2 A10-70 készüléked, de nem találsz rá megfelelő tokot? Bizonyára szeretnéd biztonságban tudni a táblagéped, és megvédeni azt a karcolásoktól, valamint az ütésektől egyaránt. Ha ez tényleg fontos számodra, akkor ez az elegáns, praktikus kék tok megfelelő megoldást nyújthat számodra. Ezt a terméket kifejezetten a Lenovo TAB 2 A10-70 típusú táblagépekre készítették, ráadásul egy védőfólia is jár hozzá, hogy a táblagép képernyője is védve legyen minden körülmények között.

Tulajdonságok

  • Álló funkció (két pozíció)
  • Ultrahang technológiával készült a jobb anyagi kötés érdekében
  • Minőségi védőfólia
  • Elegáns dizájn
     

Tökéletes védelem a táblagéped számára

A tok belseje puha béléssel van felszerelve, mely biztosítja a táblagéped képernyőjének védelmét. A speciális ultrahangos technológia miatt a bőr szorosan kötődik a hátsó burkolathoz, szilárdabbá, és tartósabbá téve így a tokot. A tokot két álló pozícióba is lehet állítani. A csomag tartalma még egy karcolásgátló védőfólia is, mely hosszantartó védelmet biztosít táblagéped képernyőjének számára.

A csomag tartalma:

  • Tok: Folio Case Lenovo Tab 2 A10-70 táblagépek számára
  • Átlátszó fólia Lenovo Tab 2 A10-70 táblagép kijelzőjére

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Típus és anyag

Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! A tok mágnessel záródik? Vagy csak úgy mint egy könyv?

Kérdések és válaszok: Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film, kék
Kiegészítők: Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 2 A10-70 Folio Case and Film modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A10-70-Folio-Case und Film blau . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A10-70-Folio-Case und Film blau .
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ