Shop roku Akvizice ApF HU

Lenovo TAB 3 10 Business 32 GB LTE Slate Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB 3 10 Business 32 GB LTE Slate Black
4,4 6 értékelés
Tablet - MediaTek Quad Core 1,3 GHz-es processzor, 10,1" 1920x1200 IPS érintőképernyő, 2GB RAM, 32GB eMMC GPS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, LTE (4G), NFC, micro USB, microSD maximum 64GB-ig, 5 megapixeles + 8 megapixeles webkamera, 7000mAh akkumulátor, Google Android 6.0 operációs rendszer
Kód:  NT210g6j Termékszám:  ZA0Y0008CZ Gyártó honlapja:

Lenovo TAB 3 10 Business 32 GB LTE Slate Black

A Lenovo professzionális és ellenálló tabletje sötét szürke színben meg fogja könnyíteni az ön munkáját. Egy hatalmas 10.1 " IPS Full HD kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes színvisszaadással rendelkezik. Egy MediaTek négymagos 1,3 GHz frekvenciájú processzorral érkezik. A tablet egy kiváló minőségű 8 MP hátlapi kamerát kapott, amely lehetővé teszi, a rendkívül részletgazdag képek elkészítését. A szelfi fotókat vagy a nagy felbontású video hívásokat lehetővé teszi egy előlapi 5 megapixeles kamera. Az kamera gombok nélkül használható közvetlenül az Android 6 operációs rendszerből.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi Full HD kijelző
  • "Gorilla Glass" védelemmel ellátott kijelző
  • 4G LTE modem az adatkapcsolathoz
  • Nagyszerű hanghatás a két beépített hangszórónak köszönhetően
  • Üzleti felhasználásra kiképezve
  • Android 6 Marshmallow
  • Hosszú akkumulátor-élettartam - akár 12 órán át

Munkája mindig biztonságban lesz

A tablet rendelkezik az Android for Work szoftverrel, ami egy speciális munka profilt tartalmaz, integrált biztonsági és felügyeleti alkalmazásokat. A tablet ezenkívül fel lett szerelve hardveres titkosítással és a távoli biztonsági funkciókkal. Ezek az intézkedések a tabletjén egy teljesen biztonságos környezetet hoznak létre személyes eszközei számára. A rendszer emellett lehetővé teszi a távoli hozzáférést, vagy alkalmazások csendes telepítését. A Google Play for Work segít megosztani alkalmazásokat az ön vállalkozásában.

Széleskörű csatlakozási lehetőség

Az USB csatlakozó fel van szerelve az  On-the-Go tulajdonsággal, amely lehetővé teszi, hogy a tablet egyidejű töltését és szinkronizálását. Ezenkívül a készülék alkalmas kártyaolvasó, billentyűzet vagy egér csatlakoztatására. Emellett alkalmas Y-típusú kábelek (nagyobb energiafogyasztású eszközök csatlakoztatására) vagy RJ-45 kábelek csatlakoztatására.

Nagyobb ellenállás

A tabletek mindig ki vannak téve a károsodás veszélyének, vagy esés vagy elázás miatt. A TAB3 Business-el nincs oka az aggodalomra. Az IP52 cseppálló (nem vízálló), és ellenáll a durva használatnak., részben porálló is, és a kijelző is fel van szerelve Gorilla Glass védelemmel, amely megelőzi a karcolásokat.

Akkumulátor:
7000 mAh

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 3 10 Business 32 GB LTE Slate Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 10 Business 32GB LTE Slate Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 3 10 Business 32GB LTE Slate Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Business 32GB LTE Slate Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Business 32GB LTE Slate Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ