A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

Lenovo TAB 3 10 Plus 16 GB Slate Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB 3 10 Plus 16 GB Slate Black
5 1 értékelés
Tablet - MediaTek Quad Core MT8161 1.3GHz, 10.1" érintőképernyő 1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, micro USB, microSD 64GB, webkamera 5Mpx + 8Mpx, 7000mAh akkumulátor, Google Android 6.0
Kód:  NT210g6c5 Termékszám:  ZA0X0048CZ Gyártó honlapja:

Lenovo TAB 3 10 Plus 16 GB Slate Black

A Lenovo TAB 3 10 Plus Deep Blue egy remek tablet 10,1" kijelzővel, amely nemcsak kedvező árral, hanem kiváló felszereltséggel is rendelkezik. A tablet tulajdonságai ideálissá teszik szórakozásra és munkavégzésre egyaránt. A terméket páratlan minőségű IPS kijelző teszi kiemelkedővé Full HD felbontásával és széles látószögével, amely 5 MP és 8 MP pixellel lett párosítva. Dolby Atmos csúcsminőségű hangzással és 8,9 mm vastagsággal lett kialakítva. 

A Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Slate Black tablet legfontosabb jellemzői

  • 10,1" Full HD IPS kijelző gyönyörű képpel és élénk színekkel
  • Első és hátsó kamera az azonnali fotómegosztáshoz
  • Tisztább és realisztikusabb hangzás Dolby Atmos technológiával
  • Könnyű tömeg és akár 10 órás akkumulátor élettartam
  • MicroSD memóriakártya-foglalat akár 64 GB-ig
  • Android 6.0 Marshmallow Operációs rendszer

Tablet csúcsminőségű kijelzővel

A 10,1" átlóval rendelkező kijelző 1,920 × 1200 képpontos felbontással és IPS technológiával rendelkezik. Gazdag színvilág jellemzi, amely kifejezetten élethű megjelenítést tesz lehetővé. Ezen felül széles látószöget nyújt, amelyet biztosan kedvelni fogsz, ha játszol, vagy többen néztek például filmet rajta. A többiek is meg lesznek elégedve a képi világával. A hátsó 8Mpx felbontású kamerával tökéletes fotókat készíthetsz a körülötted lévő világról, ráadásul az 5Mpx elülső fényképezőgéppel egyszerűen fotózhatsz magadról, vagy közösen a családoddal és barátaiddal. Szinte korlátlan mennyiségű képet tárolhatsz a belső tárhelyen, vagy az akár 64GB-os memóriakártyán.

Végtelen szórakozás élménye

A gördülékeny működés érdekében a Lenovo TAB 3 10 Plus tablet négymagos MediaTek processzorral rendelkezik, amely jobb multitaskingot nyújt és együttműködik az Android 6.0 Marshmallow verzióval is. Megfelelően optimalizált, ráadásul gyorsabb,gördülékenyebb és hatékonyabb interakciót kínál villámgyorsan. Az alkalmazások és játékok a Google Play áruházon keresztül egyetleg gombnyomással elérhetőek. A multimédiás élményt tovább növeli a Dolby Atmos minőségi hangszórórendszer, emellett zavartalan szórakozást garantál akár 10 órán keresztül.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 3 10 Plus 16 GB Slate Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Slate Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 3 10 Plus 16 GB Slate Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Slate Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 3 10 Plus 16GB Slate Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ