A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Lenovo TAB 3 7 Essential 16GB Ebony

Termékkatalógus
Lenovo TAB 3 7 Essential 16GB Ebony
4,5 40 értékelés
Tablet - MediaTek MT8127 Quad Core 1,3 GHz processzor, 7´´-os érintőképernyő; felbontás: 1024x600 IPS, 1 GB RAM, 16 GB eMMC, GPS, támogatott szabvány 802.11bgn Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSD maximum 64 GB, 0,3 megapixeles kamera + 2 Mpx, 3450mAh akkumulátor, Google Android 5.0 operációs rendszer.
Kód:  NT210g3d2f Termékszám:  ZA0R0061CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 3 7 Essential 16GB Ebony

Vonzó 7"-os tabletet keres munkára és a szórakozásra, alacsony áron? Akkor nézze meg a Lenovo TAB 3 7 Essential White-ot, amiben minden megtalálható ahhoz, hogy a megfelelő választás legyen. Említhetjük a minőségi IPS kijelzőt, a széles látószöget, a két kamerát, a hangzást vagy a mindössze 9,9 mm vékony kialakítást.

Legfontosabb jellemzők

  • 7 " IPS kijelző, tiszta kép és élénk színek
  • Első és hátsó kamera azonnali képmegosztás
  • Beépített GPS
  • Tisztább és valósághűbb Dolby hangzás
  • Könnyű és egész napos akkumulátor-élettartam egyetlen feltöltéssel
  • Az operációs rendszer: Android 5.1 Lollipop
  • A nagy teljesítményű processzor biztosítja az egyenletes és kényelmes használatot

Nagyszerű kilátások

A Tab3 7 Essential gyönyörű, 7"-os, nagyfelbontású (1024 x 600 képpont) IPS-kijelzőjén nemcsak a játék és a munka élvezet, hanem már maga a nyomogatása is.

A széles betekintési szög lehetővé teszi, hogy egyszerre többen is nézzék a képernyőt. Szabadon dönthet, hogy a két kamera közül melyikkel szeretné megörökíteni a legfontosabb pillanatait. A 0,3 megapixeles Visio előlapi kamerával közösségi megosztásra tökéletes szelfiket készíthet és videóbeszélgetéseket folytathat barátaival, míg a 2 megapixeles hátlapi kamerával pompás fényképeket és videókat rögzíthet és tárolhat a belső memóriában vagy memóriakártyán, amelynek befogadóképessége legfeljebb 64 gigabyte.

 

Soha véget nem érő szórakozás

Hogy minden simán fusson, a tablet egy quad-core processzort kapott, amely jobb multitaskingot és munkát biztosít az Android verzió Android 5.1 Lollipoppal. Ez jól optimalizált, gyorsabb, gördülékenyebb és hatékonyabb interakciót biztosít késleltetés vagy lag nélkül. Egy gombnyomással elérhetők az alkalmazások és játékok a Google Playen. A multimédiás élményt tovább fokozzák a minőségi Dolby hangszórók, a zavartalan szórakozást a 10 órás üzemidő biztosítja. 

 

 

Paraméterek

Kijelző mérete
7" (17,78 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1024 × 600 Kész!
RAM mérete
1 GB (1 024 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
1 GB (1 024 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
64 GB (65 536 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói
micro USB 2.0, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
0,3 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 5.0 Lollipop Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
190 mm (19 cm) Kész!
Szélesség
113 mm (11,3 cm) Kész!
Mélység
9,9 mm (0,99 cm) Kész!
Tömeg
300 g (0,3 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 3 7 Essential 16GB Ebony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 7 Essential 16GB Ebony. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 3 7 Essential 16 GB Ebony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB3 7 Essential 16GB Ebony Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB3 7 Essential 16GB Ebony Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ