ApF HU Shop roku

Lenovo TAB 3 8 Folio tok védőfóliával, fekete

Termékkatalógus
Lenovo TAB 3 8 Folio tok védőfóliával, fekete
4,4 25 értékelés
Tablet tok - védőfóliával, Lenovo TAB 3 8 mobiltelefonokhoz
Kód:  NT490a1r6d Termékszám:  ZG38C01062 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 3 8 Folio tok védőfóliával, fekete

Adjon a tabletjének stílusos és testre szabott védelmet. A tok kiváló minőségű anyagból készült, amely tökéletesen illeszkedik a tablet házához, és védi az olyan veszélyektől, amelyek a tablet szállítása során következhetnek be. Ezen túlmenően állvánnyá hajtogatva élvezetesebbé teszi a videózást, videohívást és egyéb célú használatot. A tok ötletes kialakítása lehetővé teszi a portok és vezérlők könnyű hozzáférését. Funkcióinak és az elegáns külsőjének köszönhetően tökéletes kiegészítője lesz a tabletjének.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes illeszkedés a Lenovo TAB 3 8 tablethez
  • Állvány a kényelmesebb használathoz
  • Hátsó fényképezőgép funkció megőrzése
  • Nem korlátozza a hozzáférést a csatlakozókhoz
 

Paraméterek

Tok típusa
Zárható tok Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Zárható tok Kész!

Egyéb jellemzők

Tulajdonságok és funkciók
Beépített támaszték Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 3 8 Folio tok védőfóliával, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 3 8 Folio Case and Film černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 3 8 Folio Case and Film čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB3 8 '' Folio Case and Film - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB3 8 '' Folio Case and Film - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ