AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black
5 2 értékelés
Tablet - Qualcomm MSM8953 Octa Core 2.0 GHz, Touch 10.1"; 1920 x 1200 IPS, RAM 3 GB, eMMC 16 GB, GPS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 2.0 2.0, microSD, webkamera 5 Mpx + 8 Mpx, 7000 mAh akkumulátor, Google Android 7.0 Nugát
Kód:  NT210h5w Termékszám:  ZA2M0102CZ Gyártó honlapja:
Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black Megszűnt

Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black


Vékony és tartós tablet az egész család számára

A Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black egy prémium kategóriás tablet, amelynek funkcióit az egész család használhatja. Főbb előnyei közé tartozik gyönyörű formatervezése, nagy teljesítménye és megnövelt tartóssága modern, kettős üveg burkolatának köszönhetően. Ez megakadályozza a karcolásokat, és a melyeket az ütődések okozhatnak. Ezenkívül a családban minden felhasználó a saját fiókját jelszóval és különböző beállításokkal láthatja el. A tablet nagyszerű választás lehet az egész család számára - akár munkához, akár szórakozáshoz. 


A Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black tablet főbb jellemzői

  • 10,1" IPS kijelző Full HD felbontással
  • Dolby Atmos hangtechnológiával
  • Tartós, kettős üveg burkolat
  • MicroSD memóriakártya-foglalat (128 GB-ig)
  • Hosszú üzemidő - akár 12 óra WiFi-módban (normál használat esetén akár 20 óra)
  • Integrált ujjlenyomat-olvasó
  • Különböző tartozékok vásárolhatók - tok, képernyő szűrő vagy billentyűzet

TAB 4 - lenyűgöző kijelzővel

A Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black az egész család számára ideális eszköz a szórakozáshoz. A nagy méretű kijelző kiválóan alkalmas filmek, nagyfelbontású videók vagy fényképek megtekintésére. A széles képernyős Full HD (1920 × 1200 képpontos) kijelző lenyűgöző vizuális élményt kínál. 


Dolby Atmos hang

A két Dolby Atmos elülső hangszóró meggyőző teljesítményt nyújt. Az egyedi technológiának köszönhetően a hangzás fejhallgatóval is kiváló. A Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black tablet kamerákat is tartalmaz, a hátsó 8 Mpx, az elülső 5 Mpx felbontású.


Lenovo TAB 4 10 Plus - erőteljes és kompakt

A tablet tömege mindössze 505 g, vastagsága pedig 8,4 mm, ennek ellenére nagyon erős hardverrel rendelkezik. A Qualcomm Snapdragon 625 processzor 3 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel kombinálva kiváló teljesítményt biztosít alkalmazásaid, játékaid és a multimédia számára. A tablet természetesen modern USB-C csatlakozóval is rendelkezik. Az eszköz reakció ideje gyors, nehézségek nélkül képes kezelni a bonyolultabb feladatokat is. A Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black a Google Android 7.0 Nugat operációs rendszerel és kifejezetten felhasználóbarát felülettel működik.


Könnyű hozzáférés a fiókodhoz

A tablet integrált ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, így egyszerűbbé teszi az egyéni fiókok használatát a családon belül. Csak tedd az ujjadat az ujjlenyomat-gombra, és már be is jelentkeztél a fiókodba, ahol saját beállításaidat, háttérképedet és közösségi hálóhoz tartozó fiókodat használhatod a Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black tableten.


A tablet tartozékai

A munka megkönnyítése érdekében a tablethez megvásárolható egy Bluetooth billentyűzet, amely egyben állványként és védőtokként is szolgál. Akár gyermekei számára is megvásárolhatja a Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB Black tabletet ütésálló tokkal, képernyő szűrővel érzékeny szemük védelme érdekében, vagy vidám matricákkal. Természetesen lehetőség van a nem megfelelő tartalmak letiltására is.


A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 4 10 Plus 16 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 16GB Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ