A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lenovo TAB 4 10 Plus 64 gigabyte-LTE fekete

Termékkatalógus
Lenovo TAB 4 10 Plus 64 gigabyte-LTE fekete
4,9 12 értékelés
Tablet - Qualcomm MSM8953 Octa Core 2,0 GHz, érintőképernyős 10,1"-es 1920x1080 felbontású IPS kijelző, 4 GB RAM DDR3L, eMMC 64GB GPS, 4G LTE, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 2.0-C, microSD, 5 MP + 8 MP kamera, 7000mAh akkumulátor, Google Android 7.0 Nougat
Kód:  NT210h7h Termékszám:  ZA2R0021CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 4 10 Plus 64 gigabyte-LTE fekete Megszűnt

Lenovo TAB 4 10 Plus 64 gigabyte-LTE fekete


Vékony és strapabíró táblagép az egész családnak

A Lenovo TAB 4 10 Plus csúcsminőségű táblagép, az egész család számára. Azonnal felkelti a figyelmet kiemelkedő dizájnjával és nagy teljesítményével. Ráadásul fokozottan tartóssá teszi a modern, kétrétegű üveg használata, ami véd az ütés és a karcolás ellen.  A csakád minden tagja saját fiókját használhatja, természetesen sdeját jelszóval és személyre szabott beállításokkal. Ezért udeális választás az egész család számára - dolgozhatunk, de a gyerekeinknek is örömet szerezhetünk vele. 


Főbb termékjellemzők

  • 10,1", Full HD felbontású IPS kijelző
  • Dolby Atmos technológiát alkalamzó hang
  • Tartós dupla üveg
  • Memóriakártya-foglalat akár 128 GB-es microSD kártya számára is
  • Hosszú működési idő - az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 12 óra működést biztosít WiFi módban (akár 20 órát is  normál használattal)
  • Beépített ujjlenyomatolvasó gomb
  • Különböző kiegészítők vásárolhatók hozzá - tokok, fóliák, billentyűzetek
  • NanoSIM kártya beillesztésével 4G/LTE támogatás

Lenyűgöző kijelző

A Lenovo TAB 4 10 Plus táblagép ideális eszköz a caládi szórakozáshoz. A nagy kijelző remek választássá teszi filmek, nagy felbontású videók vagy fényképek megnézésére. A széles képernyős Full HD felbontás (1920 × 1200 px) lenyűgöző vizuális élményt kínál.


Dolby Atmos

A táblagép két kamerát is tartogat: a hátlapi 8, az előlapi pedig 5 megapixeles. Két elülső hangszórót is kínál, Dolby Atmos technológiával. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően lenyűgöző a készülék hangzása, amely fejhallgató használatával még inkább magával ragad. 


Erős és kompakt készülék

A táblagép tömege mindössze 475 g, vastagsága pedig 7,1 mm. Ennek ellenére sikerült nagyon erős hardvert elhelyezni benne. A Qualcomm Snapdragon 625 processzor 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel kombinálva számos alkalmazást kínál, valamint játékok futtatására és multimediális tartalmak kezelésére is alkalmas. Természetesen modern USB-C csatlakozója is van. A gyors válaszidejű eszköz problémamentesen kezel nehéz feladatokat. A Lenovo TAB 4 10 Plus operációs rendszere a Google Android 7.0 Nougat, amely nagyon felhasználóbarát felületet kínál.


Egyszerű hozzáférés a saját fiókhoz

Az előlapon található ujjlenyomatolvasó gomb jóvoltából senkinek sem kell bajlódnia a jelszó megjegyzésével, hanem a család minden tagja könnyedén bejelentkezhet a saját fiókjába. Elég rátenni ujjunkat a gombra, s máris bejelentkeztünk a saját fiókunkba, használhatjuk egyéni beállításainkat, háttérképünket és közösségi hálózatunkat. 


Tartozékok az új táblagéphez

A táblagépen végzendő munka megkönnyítése érdekében vásárolhatunk Bluetooth billentyűzetet, amely kitámasztóként és védőeszközként is szolgálhat. A gyerekek számára például vásárolhatunk fokozottan ütésálló tokot, speciális szemüveget a szemkárosodás megelőzése céljából, vagy vicces matricákat. Természetesen tartalomszűrés is lehetséges a nemkívánatos tartalmak letiltása érdekében.


 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 4 10 Plus 64 gigabyte-LTE fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 10 Plus 64GB LTE Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 4 10 Plus 64 GB LTE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 64GB LTE Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 10 Plus 64GB LTE Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ