Shop roku AlzaBoxy Q1

Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony

Termékkatalógus
Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony
2,7 4 értékelés
Tablet - MediaTek MT8127 Quad Core 1.3 GHz, érintőképernyő: 7", 1024x600 IPS, 1 GB RAM, eMMC 16 GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, micro USB, microSD 64 GB-ig, webkamera: 0,3 Mpx + 2 Mpx, 3450mAh akkumulátor, Google Android 7.0
Kód:  NT210g3d2g Termékszám:  ZA300052BG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony

Olyan, 7"-os tabletet keres, mely alkalmas munkához és szórakozáshoz egyaránt, ráadásul az ára is vonzó? Ebben az esetben le fogja nyűgözni a Lenovo TAB 4 7 Essential Ebony, amely minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy jó tabletnél szükséges lehet. Ilyen funkció például a kiváló IPS kijelző, széles betekintési szöggel és dupla kamerával. A Lenovo TAB 4 7 Essential tablet mindössze 8,8 mm-es vékonysággal és a Google Android 7.0. operációs rendszerével is büszkélkedhet.

A Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony tablet legfontosabb jellemzői

  • 7" IPS kijelző fényes és élénk színekkel
  • Elülső és hátsó kamera a fotók azonnali megosztásának lehetőségével
  • Beépített GPS műholdas navigációval
  • A Dolby technológia realisztikus és tiszta hangzást biztosít
  • Kis tömeg és egész napos akkumulátor élettartam egyetlen feltöltéssel
  • Android 7.0 operációs rendszerrel
  • Erőteljes processzor, mely biztosítja a kényelmes és gyors használatot

Nagyszerű megjelenítés IPS technológiával

A 7" képátlós kijelző 1024 x 600 képpontos felbontással és IPS technológiával rendelkezik, melynek köszönhetően a megjelenítés élethű és színgazdag. Ráadásul széles betekintési szögből is jól látható a képernyő, amely kiváló játékélményt nyújt, és különösen előnyös filmnézés közben. A Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB Ebony tablet egy elülső és hátsó kamerával is felszerelt, melyek 2 megapixeles felbontásra képesek. A hátsó kamera tökéletes a mindennapi történések megörökítéséhez, az elülső kamera pedig lehetővé teszi a szelfik készítését, illetve a családjával, barátaival folytatott videóhívásokat. A képeket a 16 GB-os memória segítségével tárolhatja, melyet igény esetén memóriakártyával tovább bővíthet.

Lenovo tablet a végtelen szórakozásért

A sima és gyors működés érdekében a Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB Ebony tablet négymagos processzorral rendelkezik, mely kiváló teljesítményt nyújt multitasking során, s amelyhez az Android 7.0 Nougat operációs rendszer is hozzájárul. Gyorsabb, simább és hatékonyabb használatot kínál késedelem nélkül. A Google Play alkalmazásból egyetlen érintéssel számtalan alkalmazást és játékot tölthet le táblagépére. Minőségi hangszórói még élvezetesebbé teszik a tablet nyújtotta multimédia élményt. 

Paraméterek

Kijelző mérete
7" (17,78 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1024 × 600 Kész!
RAM mérete
1 GB (1 024 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
1 GB (1 024 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
128 GB (131 072 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói
micro USB 2.0, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
194,8 mm (19,48 cm) Kész!
Szélesség
102 mm (10,2 cm) Kész!
Mélység
8,8 mm (0,88 cm) Kész!
Tömeg
254 g (0,25 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy ablakra illeszthető tartót lehet hozzá találni? Gpsnek használnám.

Üdv! Van egy hasonló gépem, ZA300049BG típus, szintén Android 7.0. Azért szeretem, mert képes az alkalmazásokat a bővítő kártyára is telepíteni, így sokkal jobban kihasználható. Ez a típus is tudja ezt?

Az adatlapja szerint tartalmaz GPS-t, de a gyártó adatlapján ez nincs feltüntetve. Tartalmaz GPS-t?

A memória kapacitását maximálisra szeretném bővíteni, milyen kártyát vegyek hozzá?

Üdv! Olyan kèrdèsem lenne hogy jack dugós füllhallgatót rá lehet dugni?

Szép napot! Édesapámnak venném és nem igazán ért az elektronikai termékekhez.Ez a készülék kezelése hamar megtanulható lenne kezdőknek is ?Érdeklődni szeretnék hogy ezen a tableten ,van-e lehetőség a telefonálásra,ha helyezek bele sim kártyát?Szükséges -e bármilyen átállítás ahhoz hogy külföldön is tudja például a Tv Go alkalmazást használni?Valamint hogy tudok-e hozzá venni Önöknél valamilyen jobb minőségű autós töltőt?Köszönöm szépen előre is a választ!

jó napot kívánok!én ebböl a termékböl három darabot rendelni! miért nem lehetséges?

Érdeklődnék, hogy a kamerák az ebony típuson milyenek? Az egyik helyen 2+2 mpxlt ír, a másik helyen pedig 0,3+2 mpxlt ír. Melyik a valós? Köszönöm a választ.

Érdeklődnék, hogy a kamerák az ebony típuson milyenek? Az egyik helyen 2+2 mpxlt ír, a másik helyen pedig 0,3+2 mpxlt ír. Melyik a valós? Köszönöm a választ.

Sim kártyának van helye a készülékben?

12
Kérdések és válaszok: Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony
Kiegészítők: Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB Ebony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB Ebony.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ