A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black
3,0 3 értékelés
Tablet - MediaTek MT8735D Quad Core 1.1 GHz, 7" 1024x600 IPS kijelző, 1 GB DDR3 RAM, eMMC 16 GB, WiFi, Bluetooth 4.1, 4G LTE modem, GPS, micro USB, 2 Mpx + 2 Mpx kamera, 3450 mAh-ás akkumulátor, Google Android 7.0
Kód:  NT210g3e2h Termékszám:  ZA330078CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black

Szeretnél egy nagyszerű 7 hüvelykes tabletet vásárolni szórakoztatási célokból, de ésszerű áron? Ebben az esetben tetszeni fog a Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black által kínált opció, amelyben megtalálható minden földi jó ideális tablet felszereltséggel az elégedettségedhez. Hogy megemlítsünk párat a legfontosabb tulajdonságai közül, egy kiváló minőségű, széles betekintési szöggel rendelkező IPS kijelzőt kapott, két kamerával és nagy kapacitású akkumulátorral. Mindösszesen 8,8 mm vékony külsővel büszkélkedhet és Google Android 7.0 verziójú operációs rendszerrel. Ez a modell 4G LTE-t vevő antennákat is tartalmaz, amellyel szinte bárhonnan lehetővé teszi a nagysebességű internet elérését.

A Lenovo TAB 4 7 Essentials 16GB LTE Black legfontosabb jellemzői

  • 7" nagyságú IPS kijelző fényerős megjelenítéssel és élénk színekkel
  • Előlapi és hátlapi kamerák az azonnali fotómegosztáshoz
  • Beépített műholdas GPS navigációs
  • Tisztább és valósághűbb hangzásvilág Dolby technológiával
  • Alacsony tömeg és egész napos akkumulátor élettartam egy töltéssel
  • Android 7.0 Operációs rendszer
  • Erőteljes processzor biztosítja a kényelmes és gördülékeny használatot
  • 4G LTE hálózati csatlakozás

Nagyszerű IPS kijelző

A 7 hüvelykes mérettel rendelkező kijelző 1024x600 képpontos felbontással és IPS technológiával rendelkezik, amely gazdag, élethű színmegjelenítést kínál. Ezenfelül széles betekintésiszöggel van megáldva, amelyet nagyra fogsz értékelni játékoknál, illetve ha egyszerre többen néztek filmet vagy sorozatot. 

Töltsd meg szelfikkel a tabletet

A Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB LTE Black két kamerát tartalmaz, mindkettőt 2 Mpx-es felbontással. A hátlapi kamerájával tökéletes képeket készíthetsz a mindennapi eseményekről, míg az előlapi kamerája megkönnyíti a szelfi készítését, vagy családdal és barátokkal való fotózkodást. Az elkészített képeket végtelen mennyiségben tárolhatod a tablet belső 16 GB-os tárhelyén vagy a belehelyezett memóriakártyán.

A Lenovo TAB 4 7-tel elfelejtheted mi is az az unalom

A folyamatos és zavartalan működés érdekében a Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB-os LTE Black tablet egy erősteljes négymagos processzorral rendelkezik, amely jobban képes egyszerre több feladatot elvégezni és hozzájárul az Android 7.0-ás operációs rendszer gördülékeny működéséhez. Ez sokkal jobban optimalizált, gyorsabb és gördülékenyebb használatot eredményez mindenféle késes vagy akadás nélkül. Egyetlen érintéssel elérheted a Google Play-ben található alkalmazásokat és játékokat. A tablet multimédiás képességei tovább növelik a felhasználói élményt a beépített, minőségi Dolby hangszórókkal. 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 4 7 Essential 16 GB LTE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 7 Essential 16GB LTE Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ