A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White

Termékkatalógus
Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White
4,5 12 értékelés
Tablet - 8"-os 1280 × 800 IPS kijelző, 1,4 GHz-es Qualcomm Snapdragon MSM8917 , 2 GB RAM, 16 GB belső memória + max. 128 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, akár 20 óra akkumulátor üzemidő, 320g, microUSB, Android 7.0 Nougat
Kód:  NT210h2g Termékszám:  ZA2B0035CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White


Tablet az egész családnak

A Lenovo TAB 4 8 egy újabb jövevény a tabletek ezen sikeres sorozatában. Ez a modell elsősorban azzal büszkélkedhet, hogy teljesen ideális az egész család számára. Mindenféle probléma nélkül felhasználható úgy a munkához, mint akár a gyerekek szórakoztatásához. Mindemellett pedig a család minden egyes tagja saját jelszavas felhasználói fiókkal rendelkezhet, amelyek saját beállításokkal könnyítik majd meg a mindennapokat. A stílusos designja mindjárt felkelti mindenki érdeklődését, ahogy a teljesítménye, a nagyszerű 8"-es IPS kijelzője, a csúcsminőségű Dolby Atmos hangzása és a hihetetlenül hosszú akkumulátor-üzemideje.

 


A Lenovo TAB 4 8 16 GB Polar White főbb jellemzői:

  • 8" IPS kijelző HD felbontással
  • Dolby Atmos hangzás
  • MicroSD memóriakártya slot (legfeljebb 128 GB-ig)
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő - akár 12 óra a WiFi-n (akár 20 óra normál használat mellett)
  • Számos kiegészítő beszerezhető hozzá

Magával ragadó kijelző a TAB 4 jóvoltából

Ez a Lenovo TAB 4 8 családi tablet egy ideális eszköz, ha szórakozásról van szó. A nagy kijelzője remek megoldás a filmezéshez, nagyfelbontású videók megtekintéséhez vagy épp fotók nézegetéséhez. A szélesvásznú HD felbontású (1280 x 800) kijelző lehengerlő vizuális élményben fog részesíteni.

 


Dolby Atmos hangzás

Nem hiányozhatnak a kamerák sem, amelyek közül a hátsó 5 Mpx-es felbontással, az elülső pedig 2 Mpx-es felbontással rendelkezik. A két darab elülső hangszóró a maguk Dolby Atmos technológiájával biztosan nagy benyomást kelt majd benned. Ezen egyedülálló technológia lehengerlő hangzását akár még fülhallgatón keresztül is kiélvezheted.

 


Lenovo TAB 4 8 - erőteljes és kompakt

A tablet tömege mindössze 320 g, vastagsága pedig csupán 8,3 mm, ám ennek ellenére is sikerült beletuszkolni a nagyteljesítményű hardvert. A Qualcomm Snapdragon 425 processzor a 2 GB RAM-mal és a 16 GB belső tárhellyel együtt elegendő teljesítményt biztosít az alkalmazásaitok, játékaitok és multimédiás tartalmaitok számára. A készülék válaszideje valós idejű, és midnenféle probléma nélkül képes megbírkózni még a nagyobb rendszerigényű műveletekkel is. A Lenovo TAB 4 8 a Google Android 7.1 Nougat operációs rendszert használja annak rendkívül felhasználóbarát felületével.


Tablet, amely a gyermekek számára is alkalmas

A gyermekek számára külön is megvásárolható, például egy ütésálló tok, netán egy szűrő az érzékeny szemekhez, vagy valamiféle szórakoztató öntapadós levonó. Természetesen van lehetőség a nem megfelelő tartalmak tiltására vagy időkorlát beállítására is.


 

Paraméterek

Kijelző mérete
8" (20,32 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1280 × 800 Kész!
RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
2 GB (2 048 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
16 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
128 GB (131 072 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon MSM8917 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
211 mm (21,1 cm) Kész!
Szélesség
124 mm (12,4 cm) Kész!
Mélység
8,3 mm (0,83 cm) Kész!
Tömeg
320 g (0,32 kg) Kész!
Szín
Fehér Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 4 8 16 GB Polar White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 4 8 16GB Polar White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ