A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete

Termékkatalógus
Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete
3,0 2 értékelés
Tablet tok - Lenovo TAB 7 számára, puha, védőfólia
Kód:  NT490a1r5g27 Termékszám:  ZG38C02287 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete

Szeretnéd megóvni tableted a sérülésektől? A(z) Lenovo márkájú hátlap tökéletes megoldás. Elsősorban 7" képátlójú tabletekhez tervezték. A(z) Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete zömök felépítése a biztosíték arra, hogy tableted egyben marad, ha kiejted a kezedből. Fekete színe kihangsúlyozza egyedi formáját.

A(z) Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete tablet tok legfontosabb sajátosságai

  • 7" méretű tabletekhez

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tok típusa
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tablet max. nagyság
7" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Tok típusa
Hátlap Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Méretek

Tablet max. nagyság
7" Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB 7 Back Cover and Film fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 7 Back Cover and Film černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB 7 Back Cover and Film čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 7 Back Cover and Film Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 7 Back Cover and Film Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ