A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke

Termékkatalógus
Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke
4,5 25 értékelés
Tablet - 10,61" QHD 1200 × 2000 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE és 3G, 8 Mpx fő (hátsó) kamera, 8 Mpx szelfi kamera, USB-C, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  NT210h9p46c4f Termékszám:  ZAAN0165CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke

Ez a hasznos Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet megbízható társad lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 10,61" méretű képernyővel van ellátva, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A RAM mérete 4 GB. 128GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy a készüléket normálisan, mindenféle korlátozás nélkül használhasd. A működéshez szükséges energiát 7500 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült. Ez a tablet a nagyszerű Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke Lifestyle
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke Hátoldal

Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke tablet - érdekes tulajdonságok

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Lenovo tablet segítségével!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 10,61" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozót kínál
  • A hasznos Lenovo Tab sorozatú
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 7500 mAh
  • Megszakítás nélkül több mint hét órán át lehetővé teszi a működést
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Qualcomm Adreno 610 grafikus chipet tartalmaz
  • A belső memória akár 1000 GB méretű Micro SDXC memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást
  • A tablet engedélyezi az OTG funkciót

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Lenovo tablet 7500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik., amely több, mint hét órán keresztül garantálja a működést. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Qualcomm Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke Oldalnézet

A praktikus Lenovo tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Lenovo tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amely lehetővé teszi játékok és alkalmazások egyidejű működtetését. 128 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és segít a nagyon nagy mennyiségű adat és alkalmazás tárolásában. Abban az esetben, ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor a tablet memóriája nem elegendő, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Lenovo tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. Az A-GPS egy olyan fejlett helymeghatározó rendszer, amely a műholdas jeleket a mobilhálózatokból származó adatokkal kombinálja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, ha a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. Hallgass zenét fejhallgatóval a 3,5 mm-es csatlakozó segítségével! 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívásokon keresztül történő kapcsolódás teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke ...

Hasznos funkciók

Teljesítsd ki életedet ezzel a hasznos Lenovo tablettel! Az OTG elérhető a tableten, ami azt jelenti, hogy más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtók csatlakoztathatók a készülékhez. A környezettel való interakció segítésére nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például az előnyös giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor. A tablet közelségérzékelője érzékeli, ha hívás közben az arcodhoz közelít, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a nem kívánt érintések elkerülése érdekében. A tablet giroszkóppal van felszerelve, amely meghatározza a készülék helyzetét, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt, és ezzel energiát takarít meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Képes azonosítani, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

251,2 × 158,8 × 7,45 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,61" (26,95 cm) Kész!
Felbontás - pixel
QHD 1200 × 2000 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 500 mAh Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon SDM680 Kész!
Grafikus chip
Qualcomm Adreno 610 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
OTG Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
251,2 mm (25,12 cm) Kész!
Szélesség
158,8 mm (15,88 cm) Kész!
Mélység
7,45 mm (0,75 cm) Kész!
Tömeg
465 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4 GB/128 GB sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus LTE (3rd Gen) 4GB/128GB grau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ