Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case

Termékkatalógus
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case
4,5 12 értékelés
Tablet - 10,61" FullHD 2000 × 1200 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 128 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 1000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 8 Mpx szelfi kamera (f/2), USB-C, 10W gyors töltés, 7500 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
Kód:  NT210h9p46c6b Termékszám:  ZAAJ0355CZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case

Ez a nagyszerű Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet hű segítőd lesz, és kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható a kezedben vagy egy kisebb táskában. Segítségével nyomon követheted az interneten zajló eseményeket, videókat rögzíthetsz és fényképeket készíthetsz, és számos praktikus alkalmazást és játékot is élvezhetsz. A tablet 10,61" méretű képernyővel készült, amely hasznos munkához vagy tanulmányi célokra. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 8 magos MediaTek Helio G80 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória mérete 4 GB. 128GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória elegendő helyet biztosít a normál használathoz. Az energiát 7500 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozathoz tartozik.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case tablet - alapvető paraméterek

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme Lenovo tablettel!
  • 8magos processzor ellenőrzi az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória kapacitása 4 GB
  • 10,61" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik
  • A nagyszerű Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A hátsó kamera felbontása 8 Mpx
  • A működéshez szükséges energiát egy akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 7500 mAh
  • Üzemideje több mint hét órán át tartó folyamatos működést tesz lehetővé
  • 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Mali-G52 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 1000 GB méretű Micro SD típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...

Fotózz minden lépésnél!

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 8Mpx előlapi kamerát kínál. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Lenovo tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2. Kisebb mélységélességet kínál, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására.

A tablet akkumulátora tisztességes üzemidőt kínál

Ezen Lenovo tablet 7500 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a munkavégzést. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel rendelkezik. A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a multimédiás tartalom zökkenőmentes kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...

A praktikus Lenovo tablet megfelelő memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló alkalmazások széles választékáról. A tablet által kínált RAM 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz és futtathatsz több alkalmazást. 128 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, így ideális még a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha mégis elégtelennek találod a tablet memóriáját, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a nagyszerű Lenovo tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel nélkül. A globális helymeghatározó rendszer (GPS) műholdak segítségével határozza meg az eszközök helyét a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helyadatokat kapjon, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül hallgathatsz zenét a fejhallgatóról.

Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...
Tablet Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case ...

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Élvezz minden pillanatot ezzel az előnyös Lenovo tablettel! A külvilággal való kapcsolatba lépéshez kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a célszerű giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, és beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Felismeri, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy például egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méret:

7,45 × 251,2 × 158,8 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző mérete
10,61" (26,95 cm) Kész!
Felbontás - pixel
FullHD 2000 × 1200 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Kijelző

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
128 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
1 000 GB (1 024 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
7 500 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G80 Kész!
Grafikus chip
Mali-G52 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
7,45 mm (0,75 cm) Kész!
Szélesség
251,2 mm (25,12 cm) Kész!
Mélység
158,8 mm (15,88 cm) Kész!
Tömeg
465 g (0,47 kg) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB szürke + Folio Case Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB šedý + Folio Case. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4 GB/128 GB sivý + Folio Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4GB/128GB grau + Folio Case.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ