A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Lenovo TAB P10 4+64GB Black

Termékkatalógus
Lenovo TAB P10 4+64GB Black
Tablet - 10,1"-os 1920 × 1200 IPS kijelző, 1,8 GHz-es Qualcomm Snapdragon 450, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 440g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  NT210h8g Termékszám:  ZA440062BG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo TAB P10 4+64GB Black

HATÉKONY TABLET, EGYEDI KIVITELEZÉSSEL

A Lenovo Tab P10 egy prémium minőségű, fém kerettel és egyedi üveg kivitelezéssel rendelkező tablet. Egy finom 10,1"-es, Full HD felbontású kijelzőt és négy Dolby Atmos technológiájú hangszórót kínál az elsőosztályú multimédiás élmény érdekében. A kis tömege és a 15 órás akkumulátor-üzemideje ideális útitárssá teszi a tabletet. A több felhasználói fiók támogatása lehetővé teszi, hogy minden otthoni felhasználó létrehozzon egy saját fiókot. Ezenkívül a gyermek üzemmód képes korlátozni a használati időt.

 
P10

Nagy kijelző

A nagy, 10,1"-es, szélesvásznú, finom Full HD felbontású kijelző kiváló, részletgazdag képet nyújt, így le sem akarod majd tenni. A fém keret és a dupla üveg fantasztikus dizájnt kölcsönöz a tabletnek. A mindössze 440 grammos tömege egyszerű szállítást és utazás közbeni használatot biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Támogatja a több felhasználói fiókot

A Lenovo Tab P10 tabletet az egész család használhatja. A felhasználói fiókok létrehozásának lehetőségével minden felhasználó testreszabhatja a tabletet és telepítheti rá a saját alkalmazásait. A gyermek üzemmód segítségével korlátozhatod a használati időt. Így biztos lehetsz abban, hogy a gyermeked nem használja egész nap.

P10

Nagy teljesítmény

A Lenovo Tab P10 nem fulladozik, mivel egy nagy teljesítményű, 1,8 GHz-es, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 450 processzorral rendelkezik. A GB RAM memóriával együtt hatalmas teljesítményt nyújt a legújabb játékok játszásához és az igényes programok futtatásához. A 64 GB tárhely elegendő helyet kínál az összes fontos fájl tárolásához.

P10

Minőségi hangszórók

A négy erőteljes elülső hangszóró teljesen lenyűgöz. A Dolby Atmos technológiának hála a kedvenc filmjeid magukkal ragadnak a cselekménybe. Ezáltal úgy fogod érezni, mintha egy moziban lennél. Ha pedig elindítasz egy koncertfelvételt, akkor úgy fog tűnni, mintha a helyszínen lennél.

P10

Első a biztonság

 A Tab P10 ujjlenyomat-olvasó általi biztonságot kínál minden felhasználó számára, amely megakadályozza, hogy idegen személyek férjenek hozzá az eszközhöz. Így az adataid csakis a tieid maradnak, és még akkor is biztonságban lesznek, ha elveszíted a tabletet.

P10

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A Lenovo Tab P10 készülékkel már nem kell üldögélned az elektromos aljzat mellet. A nagy, 7000 mAh kapacitású akkumulátor 15 órás üzemidőt kínál egyetlen feltöltéssel. Ha az akkumulátor lemerül, akkor a gyorstöltés támogatásának köszönhetően rövid idő alatt feltöltheted.



Paraméterek

Kijelző mérete
10,1" (25,65 cm) Kész!
Felbontás - pixel
Full HD 1920 × 1200 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Kijelző

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
256 GB (262 144 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz Kész!
Processzor modell
Qualcomm Snapdragon 450 Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 9.0 Pie Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
242 mm (24,2 cm) Kész!
Szélesség
167 mm (16,7 cm) Kész!
Mélység
7 mm (0,7 cm) Kész!
Tömeg
440 g (0,44 kg) Kész!
Szín
Fekete Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo TAB P10 4+64GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB P10 4+64GB Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo TAB P10 64GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB P10 4 + 64GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB P10 4 + 64GB Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ