30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Lenovo ThinkPad P40 Yoga

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad P40 Yoga
Tablet PC - Ultrabook tanúsítvány, Intel processzor, tükröződésmentes 14" multi-touch IPS LED 1920x1080, akár 16GB RAM, akár 512GB-os SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, dokkolható, érintőceruza, Windows 10
Kód:  NT093b4dNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad P40 Yoga

A tablet PC praktikus megoldás, ha egy eszközt keresel irodai munkára és filmezésre. Ezen eszközök tulajdonságai különbözőek, ennek okán minden modell valami másban jó.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo ThinkPad P40 Yoga érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének képátlója.

A(z) Lenovo ThinkPad P40 Yoga hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop lényeges része. Sokkal többet mond a processzor modelltípusa, mint a puszta ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája indikál. Az Intel letisztult és ésszerű felosztást hozott össze. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet főleg tabletekhez gyártanak. Kicsit módosított felosztást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett képes leadni. A szám egy kis segítség a processzor energiafogyasztásának meghatározásához. A notebookok legtöbbje 25 W érték körül mozog, nagyobb értékeket tipikusan a nagyobb méretű számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák hierarchiája is hasonló. Az önálló videokártyák többnyire nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integráltak. A drágább csipek nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a videokártya teljesítményének lényeges indikátora. Filmezéshez és böngészéshez elegendő 2 GB memória. Ha alkalmanként intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb méretű memória az abszolút minimum.

A(z) Lenovo ThinkPad P40 Yoga laptop/tablet memória és merevlemez kapacitása

A rendszermemória nagyságát a jövőbeni felhasználás alapján határozd meg. A leglassabb hibrid notebookok 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM az alapfelszereltségű számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken raktározhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Érezhetően gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinált használata annyi különbséggel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél található, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az elsődleges SSD a kisegítő pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad P40 Yoga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad P40 Yoga. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad P40 Yoga.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ