A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Lenovo ThinkPad P50s

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad P50s
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Laptop - Intel Core i7 vPro Skylake 6600, 15.5 „LED 1920x1080 IPS antireflexiós, 16 gigabájt RAM DDR3L, NVIDIA Quadro M500 2GB SSD 512 GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1 mini DisplayPort, kártyaolvasó, ujjlenyomat olvasó , dokkolható, a Windows 10 Pro 64bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
554 920 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NT093g4x5 Termékszám:  20FK000JHV Gyártó honlapja:
Lenovo ThinkPad P50s 554 920 Ft Felbontott raktáron

Lenovo ThinkPad P50s

Lenovo ThinkPad P50s egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Lenovo ThinkPad P50s egy professzionális, nagy teljesítményű munkaállomás, amely modern szolgáltatásokat és egy rendkívüli hardvert tartalmaz. Az elsőosztályú kialakítás mellett, amely a ThinkPad szériára jellemző, hatalmas 3K felbontású tágas IPS kijelzővel és NVIDIA Quadro professzionális grafikával és kétmagos Intel i7 processzorral rendelkezik. Emellett ISV tanúsítvánnyal bír, amely igazolja a megbízható működését több mint 100 alkalmazás számára is. Engedd be magad a termékeny munka világába, mert semmi sem fog többé gátat szabni és megállítani benne!

A Lenovo ThinkPad P50 laptop főbb jellemzői

  • A nagy teljesítményű Intel i7 6. generáció processzor
  • FullHD felbontású 15,5" -os kijelző
  • Tükröződésmentes bevonattal, hogy megakadályozza a csillogást
  • Gyors SSD, melynek kapacitása 512 gigabájt
  • ISV tanúsítványok
  • NVIDIA Quadro professzionális grafika
  • Megvilágított billentyűzet

Tökéletes megjelenítés

Minden egyes folyamat a 15,5"-os IPS technológiával ellátott kijelzőn keresztül történik. Finom és részeltes felbontású FullHD (1920 x 1080) képet biztosít a készülék, valamint széles látószöget akár 178 fokban is. A kiváló szín és a kontraszt egyvelege a legjobb látványt nyújt minden felhasználó számára.

Maximális teljesítmény

A modernizált Intel Core i7 6600U processzor a Skylake innovatív laptopcsalád tagja kiváló teljesítményt biztosít a vállalkozásod számára, mivel a legújabb Intel technológiát támogatja. A két mag 2,6 GHz-es frekvencián működik, amelyet ha szükséges, akár 3,4 GHz-re növelhetsz. Az eredmény gyors választ tesz lehetővé a váratlan teljesítménynövelésnek köszönhetően. A többszálas feldolgozásért a jól ismert Hyper Threading technológia felel, mely négy virtuális magot és a jobb teherelosztást biztosít a CPU számára. A nagy teljesítmény ellenére is a TDP processzor csak 15 W-ot fogyaszt. Segítségével 16 gigabájt memóriával rendelkezhetsz, valamint a NVIDIA Quadro M500 grafikus kártyával, amely 2 GB  saját memóriát birtokol.

Legendás billentyűzet

Barátságos felületet garantál a notebook legendás billentyűzete, amely számos díjat is elnyert a közelmúltban. A teljesértékű ThinkPad billentyűzet ergonómikus kialakítással és háttérvilágítással, továbbá folyadékálló funkcióval bír.  A TrackPoint mutatóeszköz kiváló felhasználási élményt tesz lehetővé számodra akár munka közben is. Egy másik fontos eleme az újratervezett touchpad rendkívül nagy felülettel, és lényegesen nagyobb kopásállósággal.

Számos csatlakozási lehetőség

Annak ellenére, hogy kompakt, könnyű testtel rendelkezik a készülék, a ThinkPad P50s minden szükséges csatlakozóval felszerelt. Az adatátvitelt három darab USB 3.0-as teszi lehetővé, amelyek akár 10-szer gyorsabban működnek, mint a korábbi verziók. Természetesen video kimenet (Mini DisplayPort, HDMI) és külső monitor csatlakoztatási lehetőség is van a készülékben. Természetesen WiFi, LTE modem és Bluetooth 1.4 jelenlét is a készülék funkciói közé tartozik. Ha gyakorta magaddal viszed a munkahelyedre a laptopodat és ez fordítva is igaz, akkor bizonyára nagy előnye lesz a hordozható dokkoló állomás.

Nagy tároló kapacitás

Az átlagon felüli teljesítményt az ultragyors SSD 512 GB-os kapacitással biztosítja, hogy az adataid biztonságban legyenek. Az ujjlenyomat-olvasó funkciók és az Intel vPro funkciók elsődlegesen gondoskodnak biztoságodról. Az előre telepített Windows 7 Professional mindig minden esetben elegendő tárhelyet biztosít adataid számára a készüléken. Az operációs rendszer továbbá Windows 10 Pro-ra frissíthető, amely számos kiváló tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik a hatékonyabb és könnyebb munkavégzésért a készülékkel.

Paraméterek

Összehasonlít
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 6600U Skylake Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
15,5" Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, Trackpoint Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 6600U Skylake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
4 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Memória típusa
DDR3L Kész!
Memória frekvencia
1 600 MHz (1,6 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
2 × Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA Quadro Kész!
Videókártya modell
M500M Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Pro + předinstal. Windows 7 Professional Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, Trackpoint Kész!
Webkamera
720 Mpx Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,47 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI, Mini DisplayPort Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.1 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
380 mm Kész!
Maximális magasság
22,45 mm Kész!
Mélység
258 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Lenovo ThinkPad P Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad P50s
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ