0% splátky Siguro Shop roku

Lenovo ThinkPad X260

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad X260
Laptop - Ultrabook tanúsítás, Intel processzor, 12,5 "LED 1920x1080 IPS-ig, akár 8 GB RAM, Intel HD Graphics, 512 GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB 3.0, ujjlenyomat olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, dokkoló, 3 cellás akkumulátor Windows 10
Kód:  NT073b3f2NAD1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad X260

Az új ThinkPad X sorozat ultra-könnyű és ultra-vékony . A súly 1,34 kg és maximális vastagsága 20,3 mm, ez egy könnyen hordozható segítő a vállalati szektor gazdag teljesítmény és nagy kapcsolatot. A tápegység a kezében van, és nem hagyja távol a csatlakozót. Az akkumulátor felcserélhető a menet közben anélkül, hogy befejezné munkáját. A notebook fut előre telepített Windows rendszereken.

Fő előnyei

  • Ultra-vékony kialakítás, a hadsereg ellenállása és minimális vastagsága
  • Hot-swap akkumulátor Power Bridge technológiával és tartós
  • Kisebb Intel Skylake processzorok
  • Klasszikus méretű portok adapterek nélkül
  • Az ujjlenyomat-olvasó nagyobb adatbiztonságot érdemel
  • A háttérvilágítású billentyűzet kiválóan használható a sötétben

Hadsereg ellenállása

A ThinkPad X260 notebook robusztus amerikai katonai teszteket hordoz a tartósság, a hosszú élettartam és a teljesítmény minőségével kapcsolatban. Összesen 11 kategóriába tartoznak a vibráció, a hőállóság, a szélsőséges hőmérséklet vagy a por. A teszten áthaladó notebook büszkélkedhet kiváló ellenállással, amelyre támaszkodhat. Kiváló minőségű aláhúzza a süllyesztett billentyűzet legendás csikóját, amely háttérvilágítású gombokkal rendelkezik, hogy a sötétben működjön. Az ergonómikus billentyűk kellemes tapintási választ adnak, és hosszú ujjlenyomat után sem fogják meg az ujjaikat. 

Nem hagy le

Az egyedülálló Power Bridge szolgáltatással rendelkező akkumulátorok hasznosak lesznek, ha a területen tartózkodik. Azonnal megváltoztatható anélkül, hogy elveszítené az adatait vagy a munkáját. Ezt egy beépített akkumulátor és egy másik klasszikus teszi lehetővé, amelyet egy szabványos eszközzel lehet eltávolítani, és egy másik helyére.A biztonság kedvéért van egy ujjlenyomat-olvasó és kiválasztott Intel vPro modellek, amelyek lehetővé teszik a vállalati szintű egyszerű kezelést alacsony költséggel.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad X260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad X260. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad X260.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ