Rapture Shop roku

Lenovo ThinkPad Yoga 460

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad Yoga 460
Tablet PC - Ultrabook tanúsítvány, Intel processzor, tükröződésmentes 14" multi-touch IPS LED 1920x1080, 8GB RAM, Intel HD Graphics, 256GB SSD, WiFi, Bluetooth, 4G LTE, webkamera, mini DisplayPort, HDMI, USB 3.0, ujjlenyomat-olvasó, dokkolható, háttérvilágítású billentyűzet, érintőceruza, Windows 10
Kód:  NT032n9fNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad Yoga 460

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, ha éppen egyetlen számítógépet akarsz munkára vagy filmezésre. A tablet PC-k paraméterei különbözőek, ezért minden modell valami másra jó.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo ThinkPad Yoga 460 érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének mérete.

A(z) Lenovo ThinkPad Yoga 460 hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook alapja. Sokkal többet mond a processzor modelltípusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és órajele jelez. Az Intel szép és logikus tipológiát hozott össze. Processzorait a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet leginkább hordozható eszközökhöz terveztek. Nagyon hasonló besorolást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k állnak a legfelső szinten, amelyek le fogják váltani az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot mutat. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy plusz információ a processzor energiafogyasztásának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt mozog, nagyobb értékeket legfőképp a nagyobb méretű notebookoknál találhatunk.

A grafikus kártyák besorolása ehhez hasonló. A különálló grafikus kártyák zömmel gyorsabbak, mint a processzorba építettek. Az újabb generációs chipek erősebbek, mint a régebbiek. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének kardinális mutatója. Az irodai programok használatához bőven elég körülbelül 2 GB. Ha gyakrabban gépezel, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb méretű RAM javasolt.

A(z) Lenovo ThinkPad Yoga 460 hibrid laptop HDD és RAM mérete

A memória (RAM) mennyiségét a várt felhasználás alapján határozd meg. A legolcsóbb tablet PC-k 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM a nem túl drága hordozható számítógépek jellemzője, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - magyarul, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint a tipikus HDD. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok keveréke viszont az SSD része a HDD modulhoz viszonyítva elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan laptopoknál fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a szolga pedig az egyszerű HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad Yoga 460 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad Yoga 460. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad Yoga 460.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ