Shop roku Akvizice ApF HU

Lenovo ThinkStation P710 Tower

Termékkatalógus
Lenovo ThinkStation P710 Tower
Munkaállomás - 2x Intel Xeon E5-2650 v4, 16 gigabájt RAM DDR4 nélkül grafikus kártya, 1 TB-os SSD, DVD, USB 3.0, kártyaolvasó, USB billentyűzet és egér, a Windows 10 bites és 64 - előre telepített Windows 7 Professional 64-bit, on- hely (30B70-00A)
Kód:  TI100a1k9p8 Termékszám:  30B7000AMC Gyártó honlapja:
Lenovo ThinkStation P710 Tower Megszűnt

Lenovo ThinkStation P710 Tower

Lenovo ThinkStation páratlan használhatóság, megbízhatóság és teljesítmény. A hozzáférés beépített fogantyúk, szerszámok nélkül, moduláris felépítés és a sokféle konfigurálható funkciók a maximális teljesítményt. Mindez egy szekrénybe írja torony. Jednoduchý přístup do nitra počítače umožňuje svým uživatelům jednoduchý budoucí upgrade. Ezen felül, akkor értékelni fogja az tiszta és funkcionális kialakítás, ami a számítógépek ThinkStation ideális eszköze minden irodában.

legfontosabb jellemzői

  • Intel Xeon chipek Broadwell L3 cache
  • Egy működő, jól bevált és kedvelt gyártó
  • Első osztályú kialakítás
  • Ultragyors 1 TB SSD
  • Memóriakártya olvasó
  • Operációs rendszer Windows 10 Pro
  • Nyílásokon
  • USB billentyűzet és egér a csomagban

Modern processzor és az operációs rendszer

A berendezés a sorozatból munkaállomások tervezték igazi szakembereket, akik keresik a teljesítmény és a megbízhatóság. Mindkettő Intel Xeon processzorokkal, melyik lesz hűséges és hatékony segítséget nyújtson a minden, még a legigényesebb munkát. Akkor támaszkodik a legújabb operációs rendszer Windows 10 Professional. 

széles csatlakoztatási

Tervezés Lenovo büszke maximális praktikum és a munkaállomások, mert egy panel, amely széles skáláját kínálja a lehetőséget a többi eszköz csatlakoztatása. Ez biztosítja a kivételes kényelem a mindennapi használat változatos egységet. A központ rendelkezik egy olvasó sokféle memóriakártyák és persze van, gyors és csendes DVD meghajtót.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkStation P710 Tower
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkStation P710 Tower. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkStation P710 Tower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkStations P710 Tower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo ThinkStations P710 Tower.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ