Lenovo USB 3.0 dokkoló

Termékkatalógus
Lenovo USB 3.0 dokkoló
3,9 9 értékelés
Dokkoló állomás - 5x USB 3.0, 2x DVI, GLAN, beleértve a hálózati adaptert
Kód:  NT432c3d Termékszám:  0A33971 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo USB 3.0 dokkoló

USB Port Replicator Lenovo USB 3.0 dokkoló lehetővé teszi a kibővített funkcionalitást Lenovo notebook nem natív port. Ha elfoglalt összes USB és további segítségre van szüksége rájuk, ez egy ideális választás. Csak egyetlen kábel segítségével CONNECT a készüléket, és használhatja az Ethernet port, audio kimenet, videó kimenet, és természetesen több nagy sebességű USB port. Nezaplavíte így fűtőkábelek és világosan mindent dugva egyetlen készüléApproxen.

A cég Lenovo ezt replikátor nagy figyelmet szenteltek, amelyek maguk biztosan felismeri az első pillantásra. Matt felület lágyított "soft-touch" emlékeztet ThinkPad notebookok, ergonómikus kialakítás, könnyen kezelhető és stabil marad még a legkisebb méretek. Ez dopomáhají és gumicsík az alsó. A hátsó fal, amely tartalmazza a legtöbb kikötő fémes és így erősíti az egész szerkezet. A design nagyon jól illeszkedik a stílus notebook, amellyel kompatibilis.

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
ThinkPad Edge E430, E530 él
ThinkPad L430, L530
ThinkPad X1, X1 Carbon, X131e, X220, X230, X230t
ThinkPad T420s, T430, T430s, T530, W520

csatlakozók:
5x USB 3.0
1x DVI-D
1x DVI-I
1x Gigabit Ethernet
1x sztereó / mikrofon Combo Port

A csomag tartalma:
ThinkPad USB 3.0 dokkoló
DVI-VGA monitor adapter
hálózati adapter

Méretek (H x Sz x H):
135 x 48 x 91 mm

súly:
299 g (adapter nélkül)

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo USB 3.0 dokkoló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo USB 3.0 Dock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo USB 3.0 Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo USB 3.0 Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo USB 3.0 Dock.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ