Shop roku Shop roku

Lenovo USB 3.0 - VGA/HDMI

Termékkatalógus
Lenovo USB 3.0 - VGA/HDMI
- USB 3.0 - VGA/HDMI adapter
Kód:  NT443g5 Termékszám:  4X90H20061 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo USB 3.0 - VGA/HDMI

Találkozód, vagy előadásod van és nemtudod mit adj elő az embereknek? Régi notebook, vagy TV-vel rendelkezel, amelyen nincs HDMI csatlakozás? Esetleg modern eszközzel rendelkezel amely már nem támogatja a VGA-t? Biztos vagy abban hogy a konferenciateremben minden szükséges eszköz biztosítva lesz számodra?

Az említett problémák szinte minden emberrel előfordultak már az évek során. Ennek az adapternek a használatával nem kell többé aggódnod amiatt hogy a modern eszközöd ne csatlakozna bármilyen más eszközzel, legyen az TV vagy projektor. Az adapter USB 3.0 porttal rendelkezik, amely visszafelé is kompatibilis, így szinte minden eszközzel kompatibilis, valamint biztonságos is.

Legfontosabb jellemzők

  • Az adapter USB 3.0 forrásból VGA/HDMI kimenetet csinál
  • Minőségi gyártó, több éves tapasztalattal az informatikus eszközök terén
  • A HDMI kimenet támogatja a Full-HD (1080p) felbontást
  • Kiváló kompatibilitás
  • Lehetőség hang- illetve adatátvitelre (HDMI)

A minőségen a hangsúly

Az eszköz biztosítja a zökkenőmentes, minőségi képi átvitelt, akár több monitorra is egyszerre! Egy monitoros módban az adapter max. 2048 x 1152 - 60Hz felbontást támogat (VGA esetén), HDMI esetén ez a felbontás 2560 x 1440 - 50Hz. Két monitoros (VGA & HDMI) módban az adapter szintén hibátlanul működik, de ajánlott először a VGA csatlakozást biztosítani.

 

Paraméterek

Kapcsolatok száma
1 × Kész!

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma
1 × Kész!

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo adaptér USB 3.0 na VGA/HDMI . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adaptér Lenovo USB 3.0 na rozhranie VGA / HDMI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo adaptér USB 3.0 na VGA/HDMI . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo adaptér USB 3.0 na VGA/HDMI .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ