Lenovo USI Pen

Termékkatalógus
Lenovo USI Pen
Érintőceruza - notebook, aktív, hegy vastagsága 2,5 mm, hegy anyaga fém, nyomásérzékelés és csat rögzítéshez, akkumulátor üzemideje 300 óra, hossza 137,3 mm, átmérő 9,5 mm, tömege 16 g
Kód:  NT486s2m2 Termékszám:  4X80Z49662 Gyártó honlapja:

Lenovo USI Pen

Leegyszerűsítenéd az érintőképernyős készülékkel való munkát, írást és rajzolást? Ez a célszerű Lenovo érintőceruza nem tud egyszerre több ujjal érintéses gesztusokat végrehajtani, viszont egy ujjhoz képest sokkal pontosabb. Aktív technológiája olyan kiegészítő funkciókat tesz elérhetővé, mint például nyomásérzékelés és csat rögzítéshez, így az érintős készülék vezérlése mellett elektronikus dokumentumok aláírására, grafikai munkákra és egyéb tevékenységekre is használhatod. Működéséhez integrált akkumulátort használ, amelynek üzemideje 300 óra. Ezen Lenovo érintőceruza nagyszerű segítség az érintőképernyős eszközök kényelmes és pontos vezérléséhez.

Érintőceruza Lenovo USI Pen Képernyő
Érintőceruza Lenovo USI Pen Képernyő

A hasznos Lenovo USI Pen érintőceruza lényeges jellemzői

  • A praktikus Lenovo aktív stylus pen az ujjal történő vezérléshez képest nagyobb pontosságot kínál
  • A beépített akkumulátor üzemideje 300 óra
  • Ez egy notebook használatának megkönnyítésére tervezett érintőceruza
  • Android operációs rendszerrel kommunikál
  • A hegy előállításához használt anyag: fém
  • A hegy vastagsága: 2,5 mm
  • Ez a stylus pen pontosan reagál az alkalmazott nyomásra
  • A célszerű Lenovo stylus pen mérete: 137,3 × 9,5 mm (hossz × átmérő)
  • Súly: 16 g

Lenovo stylus - kényelmesebb munkavégzés

Ez a hasznos Lenovo érintőceruza notebook típusú kapacitív képernyős eszközökkel kommunikál, és tökéletesen szimulálja a klasszikus papíron való munkát. Android operációs rendszert kezel. A hegy anyaga fém. Az érintőceruza hegye 2,5 mm vastag.

Utazásbarát méret

A nagyszerű Lenovo érintőceruzával értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív működtetését, amely megkönnyíti az életedet. Az érintőtoll alkalmazkodik a nyomáshoz, amit akkor gyakorolsz rá, amikor írsz vagy rajzolsz. Ez lehetővé teszi, hogy vékonyabb vagy vastagabb vonalakat rajzolj. A vékony vonalak gyengéd nyomással jönnek létre, erősebb nyomásra pedig vastag vonal keletkezik. Hogy a ceruzát ne veszítsd el, a gyártó egy csatot is hozzáadott a biztonságos rögzítéshez. Ezen Lenovo stylus mérete: 137,3 × 9,5 mm (hossz × átmérő). A termék súlya 16 g.

Kompatibilis tablet márkák:

Lenovo

Paraméterek

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!
Technológia
Aktív Kész!
Anyag
Fém Kész!

Rendeltetés

Készülék
Laptophoz Kész!
Kompatibilitás
Android Kész!
Tablet márka
Lenovo Kész!

Hegy

Technológia
Aktív Kész!
Anyag
Fém Kész!
Vastagság
2,5 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés, Csat rögzítéshez Kész!
Akkumulátor üzemideje
300 óra Kész!

Méret & súly

Hossz
137,3 mm Kész!
Átmérő
9,5 mm Kész!
Súly
16 g Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo USI Pen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo USI Pen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo USI Pen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo USI Pen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo USI Pen.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ