A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Lenovo Vibe C Fekete

Termékkatalógus
Lenovo Vibe C Fekete
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 5.0" TFT-TN 854x480 kijelző, Qualcomm Snapdragon 210 Octa Core processzor, 1GB memória, 8GB belső memória, microSD 32GB-ig, 5 megapixeles + 2 megapixeles kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Mini SIM), 2300mAh akkumulátor, Android 5.1 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL1115c2b Termékszám:  PA300125RO Gyártó honlapja:

Lenovo Vibe C Fekete

A telefon funkciói

143,5 mm

le
Lenovo Vibe C

71,8 mm-es

le
Lenovo Vibe C

9 mm

Telefon súlya: 166 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

operációs rendszer

Výdrž baterie

2300 mAh

akkumulátor

MicroSim

Micro SIM + Mini SIM

SIM-kártya típus

Rozměry

71,8 × 143,5 × 9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

166 g

súly

le
Lenovo Vibe C

Multimédia mindenkinek

A Lenovo VIBE C nagyszerű választás multimédiás felhasználásra azoknak számára, akik jó okostelefont szeretnének rendkívül kedvező áron. 5" -os kijelzővel és négymagos Qualcomm Snapdragon processzorával valódi élményt és gördülékenységet nyújt videójátékok közben. Kettős SIM és a gyors 4G LTE segít tartani a kapcsolatot barátaival és családjával, míg a kivehető akkumulátornak köszönhetően a szórakozást sem kell félbeszakítania. Ez a kedvező árú okostelefon stílusos feketében és fehér színben kapható.

le
Nagy a multimédia

Kiváló multimédiás használatra

5 "kijelzője élethű képeket, és a legjobb filmélményt nyújtja. A VIBE C kényelmesen illeszkedik tenyerébe és zsebébe.

le
Erős és stílusos

Erős és stílusos

A Vibe C mindent gördülékenyen kezel. A Qualcomm Snapdragon™ négymagos processzor a legintenzívebb alkalmazások működését is megkönnyíti, mint például a játékok, videók és zene.

le
bővíthető tároló

Bővíthető tárhely

Ha esetleg nem lenne elegendő hely kedvenc zenéi és digitális fájljai tárolására, akkor a készülék belső memóriáját további 32 GB-tal kiegészítheti microSD memóriakártya segítségével.

le
cserélhető elem

Kivehető akkumulátor

A kivehető akkumulátornak számos előnye van. Például, ha lemerül a Vibe C akkumulátora, könnyedén kiveheti, és a helyére betehet egy teljesen feltöltött másik akkumulátort. Így a hosszú beszélgetéseket nem zavarja meg semmi.

le
Gyors 4G kapcsolat

Gyors 4G kapcsolat


A Bluetooth, WiFi és GPS mellett a Vibe C támogatja az LTE (4G) hálózatokat is a leggyorsabb adatkapcsolat biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően az online tartalmakat azonnal elérheti.

le
Egy pár kamerák

Dupla kamerák

Alacsony ára ellenére a Vibe C két nagyfelbontású kamerával van felszerelve, hogy megörökíthesse a felejthetetlen pillanatokat és stílusos szelfiket készíthessen.

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Vibe C Fekete
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo VIBE C Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ