Shop roku Akvizice ApF HU

Lenovo VIBE P2 Champagne Gold

Termékkatalógus
Lenovo VIBE P2 Champagne Gold
4,7 8 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" Super AMOLED kijelző, 1920x1080 felbontás, Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core processzor, RAM 4GB, belső memória 32GB, microSDXC akár 128GB, kamera 13Mpx + 5Mpx, A-GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, FM rádió, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, NFC, Dual SIM (2x Nano SIM), 5100mAh akkumulátor, Android 6.0
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
82 910 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SVL1129b1c Termékszám:  PA4N0011RO Gyártó honlapja:
Lenovo VIBE P2 Champagne Gold 82 910 Ft Felbontott raktáron

Lenovo VIBE P2 Champagne Gold

Lenovo VIBE P2 Champagne Gold egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Telefon jellemzők

le
Lenovo VIBE P2 Champagne Gold
le
Lenovo VIBE P2 Champagne Gold
Úhlopříčka displeje

Kijelző átmérő

5.5 "

Typ operačního systému

Operációs rendszer

Android 6.0

Výdrž baterie

Akkumulátor kapacitása

5100 mAh

MicroSim

SIM kártya típusa

nano SIM

Rozměry

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

76 × 153 × 8,3 mm-es

Vnitřní paměť

Belső memória

32 gigabájt

Typ kamerau

Kamera

13 Mpx + 5 Mpx

Připojení

Nagysebességű internet

LTE

SD karta

Memóriakártya foglalat

microSD

Váha

Súlya

177 g

A telefon mely nem ismer kompromisszumot. A Lenovo Vibe P2 a nagykapacitású akkumulátorával minden helyzetben megállja a helyet. Az erőteljes és formailag érdekes, fém vázú telefon a maga 5,5” Full HD Super AMOLED kijelzőjével felkelti mindenki érdeklődését a környezetében. Ezzel az okostelefonnal elérhető a nagysebességű 4G LTE hálózat, az Android 6.0-ás rendszere, a 13Mpx-es fényképezőgép, Dual SIM támogatottság, illetve az olyan vetélytárs nélküli technológia, mint a telefon powerbankkénti használata.

Főbb jellemzők

  • Hatalmas akkumulátor kapacitása
  • A telefon powerbankként is használható
  • Nagy felbontású hátulsó és elülső kamera
  • Erőteljes, 8-magos processzor, nagy belső memória
  • fém váz

Színek, melyek elkápráztatnak

Az 5,5” Super AMOLED Full HD felbontású kijelző biztosítja a legjobb élményt filmjei és fényképei nézegetéséhez, mely tökéletesen lenyűgözi önt az éles részleteivel, természetes színeivel, kiváló fényerejével és kontrasztjaival, valamint a képernyő széles látószögével.

Hihetetlen, életrekelt képek

Gyorsan és egyszerűen kapja le élete különleges pillanatait. Minden képmutatás nélkül, professzionális módón. A 13 Mpx-es hátlapi fényképezővel, mely autofókusszal, 5 részes lencsével és LED vakuval is rendelkezik, már nem kell aggódnia képei minősége miatt. Az 5 Mpx-es fix fókuszú elülsőlapi fényképezővel a szelfik és videóhívások az ön mindennapi rutinjává válnak.

Üzemidő és töltés

Két vagy több napig tartó üzemidejű telefon? Barátunk megsegítése a bajban? A Lenovo Vibe P2-nek ez semmi gondot nem okoz. A nagykapacitású 5100mAh akkumulátor biztosít minden szükséges energiát az ön hívásaihoz, játékaihoz és még rengeteg más dologhoz. A Quick Charge funkció nyomógombja segítségével energiát takaríthat meg, míg egy másik technológia felhasználásával a telefonját, mint powerbankot használhatja, mellyel más berendezéseket táplálhat egyenesen a telefonjával, mindez ezt az okostelefont egy életre való, egyedülálló berendezéssé teszi.

Inspiráló tartozékok

Az elülső oldalon elhelyezett ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően könnyedén léphet be telefonjába, biztonságosan, de főleg effektív módón jelszó beírása nélkül. Együtt a nagyteljesítményű 8 magos Qualcomm Snapdragon 625 processzorral és a 4 GB RAM-mal, már nem kell aggódnia a futó alkalmazások, játékok, videók vagy zenék végett. Az ön adathalmazának rögzítésére a telefon 32 GB belső memóriával rendelkezik, melyet microSD kártyával akár 128 GB-al bővíthet. A felszereltségből természetesen nem hiányozhat a microUSB, a 3,5mm stereo jack konektor, a GPS vevő, a Dula SIM, a WiFi, vagy a 4G LTE hálózat támogatás.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo VIBE P2 Champagne Gold
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ