AP+ nový vizuál Shop roku

Lenovo Yoga 500-14IBD

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 500-14IBD
Tablet PC - Intel processzor, 14" multi-touch 1920x1080 IPS, 4GB RAM, Intel HD Graphics, akár 500GB SSHD + 8GB gyorsítótár az OS gyors futása érdekében, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT301g4bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 500-14IBD

Az érintőképernyős laptop hasznos eszköz, ha éppen egyetlen számítógépet keresel munkára vagy játékokra. Ezen eszközök tulajdonságai sokban különböznek, ezért egyetlen modell sem jó mindenre.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 500-14IBD érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének átmérője.

A(z) Lenovo Yoga 500-14IBD hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes laptop fontos része. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét modellje, mint a puszta teljesítménye, amit magjainak száma és órajele mutat. Az Intel letisztult és kézzel fogható felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet táblagépekhez kínálnak. Hasonló hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek le fogják váltani az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Ez a szám egy kis segítség a processzor energiaéhségének megállapításához. A laptopok több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást tipikusan a kimagasló teljesítményű laptopoknál láthatunk.

A GPU-k besorolása ehhez hasonló. Az önmagukban álló videokártyák javarészt nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének központi tulajdonsága. Filmezéshez és böngészéshez teljesen megfelel körülbelül 2 GB RAM . Ha esetenként szenvedélyesebben lövöldözöl, akkor az alap a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb kapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 500-14IBD laptop/tablet HDD és RAM mérete

A RAM-ok kapacitását a felhasználás célja alapján válaszd meg. A legegyszerűbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM az elérhető árú számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - vagyis, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Sokkal gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a hagyományos lemezek. A HDD jelenti a tipikus winchestert forgó lemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban csak az SSD része a HDD modulhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az első SSD a kisegítő pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának része:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 500-14IBD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500-14IBD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga 500-14IBD.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ