Slevy s AP+ Slevy s AP+

Lenovo Yoga 500-15IBD

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 500-15IBD
Tablet PC - Intel processzor, 15.6" multi-touch 1920x1080 IPS, 4GB RAM, akár 128GB SSD, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10 Home
Kód:  NT301r3NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 500-15IBD

Ez a tablet és laptop keverék hasznos eszköz, ha éppen egy számítógépet akarsz házi feladatok írására és szórakozásra. Az érintőképernyős laptopok paraméterei eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 500-15IBD érintőképernyős laptop monitorja?

Kijelzőjének mérete.

A(z) Lenovo Yoga 500-15IBD hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden jelentős laptop sarokköve. Sokkal többet mond a processzor konkrét modellje, mint a puszta teljesítménye, amit a magok száma és frekvenciája mutat. Az Intel szép és ésszerű rangsort dolgozott ki. Chipjeit a leggyengébbtől a legerősebbig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet leginkább hordozható eszközökhöz terveztek. Nagyon hasonló hierarchiát használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek fokozatosan felváltják az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett mértek. A szám egy segítség a processzor teljesítményének megállapításához. A notebookok többsége 25 W érték alatt mozog, nagyobb TDP-t főleg a játékra tervezett számítógépeknél láthatunk.

A grafikus kártyák besorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált grafikus kártyák zömmel nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba építettek. A magasabb kategóriába tartozó chipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontos indikátora. Az általános használathoz elégséges kb. 2 GB memória. Ha szenvedélyesebben játszol FPS játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 500-15IBD notebook/tablet HDD és RAM mérete

A memória mennyiségét a tervezett felhasználás alapján határozd meg. A legegyszerűbb hibrid notebookok 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás számítógépek ismérve, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a klasszikus HDD. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja csak az SSD rész a HDD modulhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan számítógépeknél látható, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. Az első SSD a szolga pedig a klasszikus HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 500-15IBD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500-15IBD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga 500-15IBD.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ