Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Lenovo Yoga 500-15ISK

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 500-15ISK
Tablet PC - Intel processzor, 15.6" multi-touch 1920x1080 IPS, akár 8GB RAM, akár 256GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT301u2mNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 500-15ISK

A tablet PC hasznos eszköz, ha egy PC-t keresel irodai munkára vagy zenehallgatásra. A tablet PC-k tulajdonságai eltérőek, ennek okán egyetlen modell sem jó mindenre.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 500-15ISK érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC monitorjának átmérője.

A(z) Lenovo Yoga 500-15ISK tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook sarokköve. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele mutat. Az Intel szép és ésszerű rangsort talált ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet kifejezetten hordozható eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit más felosztást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan lecserélik a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A nagyobb szám erősebb teljesítményt mutat. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett produkál. Ez a szám egy plusz információ a processzor energiafogyasztásának kiderítéséhez. A laptopok nagyobbik része 25 W érték alatt marad, nagyobb fogyasztást gyakran csak a rendkívüli teljesítményű laptopoknál találunk.

A GPU-k felosztása is hasonló. A különálló videokártyák jellemzően gyorsabbak, mint a processzorba építettek. Az újabb CPU-k nagyobb teljesítményt kínálnak, mint elődeik. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének jelentős kritériuma. Átlagos felhasználók számára megfelel 2 GB memória. Ha néhanapján intenzívebben játszol, akkor jól jön majd a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória javasolt.

A(z) Lenovo Yoga 500-15ISK notebook/tablet meghajtó és memória kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a jövőbeni felhasználás határozza meg. A leggyengébb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek ismertetőjegye, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - tehát, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kevert használata viszont az SSD tag a HDD modulhoz mérten kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan hordozható számítógépeknél használható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. A master SSD a második pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 500-15ISK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 500-15ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga 500-15ISK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ