Akvizice ApF HU Shop roku

Lenovo Yoga 510-14

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 510-14
Tablet PC - választható: AMD vagy Intel processzor, 14" multi-touch IPS kijelző akár 1920x1080 felbontással, akár 8GB RAM, akár 256GB SSD, WiFi, Bluetooth, HDMI, webkamera, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10 OS
Termék információ: Cseh billentyűzet & operációs rendszer beállítás (megváltoztatható az üzembehelyezés során)
Kód:  NT301w3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 510-14

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha csak egyetlen számítógépet keresel házi feladatok írására és játékokra. A tabletek paraméterei eltérőek, ennek okán minden modell valami másra jó. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval bír, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért használható klasszikus notebookként de tabletként is. A(z) Lenovo Yoga 510-14 pofon egyszerűen elforgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid laptop monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete 14 ". A 16"-tól kisebb átmérőjű monitor kompromisszum a használható munkaterület és mobilitás között. Ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop lényeges része. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint a puszta teljesítménye, amit magjainak száma és órajele fejez ki. Az Intel szép és ésszerű rangsort hozott létre. Processzorait a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számmal jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit más rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a leggyorsabbak, amelyek lecserélték a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám komolyabb teljesítményt mutat. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. Az érték egy plusz információ a processzor teljesítményének feltérképezéséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt marad, magasabb TDP-t tipikusan a nagyobb méretű számítógépeknél találhatunk.

A GPU-k rangsorolása is hasonló. A dedikált grafikus kártyák többnyire gyorsabbak, mint az integráltak. Az újabb generációs CPU-k nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének fontosabb indikátora. Az irodai programok futtatásához teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha néhanapján gyakrabban játszol RPG játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 510-14 hibrid notebook merevlemez és memória kapacitása

A memória kapacitását a használat célja határozza meg. A legegyszerűbb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű tablet PC-k sajátossága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli diszk. Többszörösen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint az egyszerű lemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kevert használata annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz mérten sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan notebookoknál fordul elő, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. A mester SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának része: Operációs rendszer, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
AMD A9 9410 Kész!
Processzor frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz) Kész!
Tárhely típusa
HDD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
1 000 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
AMD A9 Kész!
Processzor modell szám
AMD A9 9410 Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,9 GHz (2 900 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Kész!
Cache Processzor
1 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
AMD Radeon Kész!
Videókártya modell
R5 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
HDD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
1 000 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
35 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!
Akkumulátor üzemidő
8,5 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Műanyag Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,75 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.1 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
336,4 mm Kész!
Maximális magasság
20,9 mm Kész!
Mélység
232 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Cseh, Szlovák Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Lenovo Yoga Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 510-14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 510-14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo IdeaPad Yoga 510-14ISK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga 510-14.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ