Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Lenovo Yoga 520-14

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 520-14
Tablet PC - Intel processzor, tükröződésmentes 14" multi-touch IPS kijelző 1920x1080 felbontással, akár 8GB DDR4 RAM, akár NVIDIA GeForce 940MX 2GB, akár 128GB M.2 SSD + 1TB HDD (5400 fordulat/perc), WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HDMI, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10 Home 64 bit
Kód:  NT301x2bNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 520-14

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha éppen egy gépet akarsz a suliba vagy filmezésre. A tabletek jellemzői különbözőek, ennek okán minden modell valami másra jó. Az érintőképernyős notebook különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így kezelhető laptopként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) Lenovo Yoga 520-14 pofon egyszerűen összehajtható úgy is, hogy megtartsa saját súlyát.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 520-14 érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének képátlója 14 ". A 16"-tól kisebb képátlójú monitor kompromisszum a használható munkaterület és mobilitás között. Ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) Lenovo Yoga 520-14 tablet PC chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook alapja. Sokkal többet mond a processzor konkrét típusa, mint kizárólag az ereje, amit a magok száma és frekvenciája ad meg. Az Intel nagyszerű és logikus tipológiát hozott össze. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet leginkább hordozható eszközökhöz kínálnak. Nagyon hasonló felosztást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a leggyorsabbak, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett képes nyújtani. Az érték egy plusz információ a processzor energiaéhségének megbecsléséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, magasabb TDP-t gyakran csak a nagyobb méretű notebookoknál találunk.

A GPU-k tipológiája is hasonló. Az önálló videokártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba integráltak. A drágább csipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint elődeik. A memória mérete a kártya teljesítményének kardinális kritériuma. Az irodai használathoz elegendő körülbelül 2 GB. Ha esetenként gyakrabban játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb méretű memória javasolt.

A(z) Lenovo Yoga 520-14 laptop/tablet HDD és RAM mérete

A rendszermemória nagyságát a várt felhasználás alapján határozd meg. A leggyengébb hibrid laptopok 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek ismérve, de ha kicsit előre tervezel akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken őrizheted meg. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű meghajtók. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan notebookoknál használható, amelyek két HDD foglalattal rendelkeznek. A mester SSD a második pedig a normál HDD. A tablet PC csomagolásának része: Operációs rendszer, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-leolvasó, Memóriakártya olvasó, Háttérvilágítású billentyűzet és Windows INK.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 520-14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 520-14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo jóga 520-14. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga 520-14.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ