A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete
Tablet PC - Intel Core i3 7100U Kaby Lake, multitouch 14" 1920x1080 IPS matt, RAM 4GB DDR4, Intel HD Gpraphics 620, HDD 1TB 5400 RPM, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, HDMI, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, HDMI, kártyaolvasó, ujjlenyomat olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10 Home 64bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NT301x2x4d Termékszám:  80X8010NHV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, amennyiben egy számítógépet szeretnél irodai munkára és játszásra. Ezen eszközök technikai paraméterei eltérőek, ezért minden modell valami másban jó. Ez a különleges laptop különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően a kijelző szabadon elforgatható. Így kezelhető laptopként és tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete természetesen beállítható úgy is, hogy magában megálljon.

Hogy mit kínál a(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC monitorjának átmérője 14 ". A 14 és 16" közötti méretű monitor a leggyakoribb méret. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook lényeges része. Sokkal lényegesebb a processzor modellje, mint kizárólag az ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája mutat. Az Intel egyszerű és kézzel fogható hierarchiát alakított ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Kicsit más hierarchiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközök számára készül. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelöl. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. A szám egy útmutató a processzor energiaéhségének megbecsléséhez. A laptopok többsége 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb TDP-t legfőképp a gamer számítógépeknél fedezhetünk fel.

A GPU-k rangsorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált videokártyák többnyire nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a processzorba integráltak. A drágább processzorok nagyobb teljesítményt kínálnak, mint elődeik. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének központi jellemzője. Filmezéshez és böngészéshez megfelel körülbelül 2 GB RAM . Ha esetenként hevesebben játszol RPG játékokat, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete laptop/tablet meghajtó és memória kapacitása

A memória (RAM) kapacitását a várt felhasználás határozza meg. A legegyszerűbb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes tablet PC-k ismérve, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren archiválhatod. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló meghajtó. Jelentősen gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó csak olyan notebookoknál található, amelyek két HDD csatlakozóval rendelkeznek. A master SSD a kisegítő pedig a HDD. A tablet PC-hez tartozik: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó, Windows INK és Operációs rendszer.

Paraméterek

HDD kapacitás
1 TB (1 000 GB) Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Tárhely típusa
HDD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárhelykapacitás
1 000 GB Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 7100U Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Cache Processzor
3 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
HDD Kész!
Tárhelykapacitás
1 000 GB Kész!
Meghajtó interfészek
Serial ATA III Kész!
HDD kapacitás
1 TB (1 000 GB) Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
65 Wh Kész!
Akkumulátor üzemidő
10,4 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém + műanyag Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,74 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
330 mm Kész!
Maximális magasság
19,9 mm Kész!
Mélység
235 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 520-14IKB Fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ