Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum
Tablet PC - Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake, 13.3" IPS LED multitouch 1920x1080 felbontás fényes, RAM 8GB DDR4, Intel HD Graphics 620, PCIe SSD 256GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágítású billentyűzet, USB-C 3.1 Gen 1, USB 3.1 Gen 1, 6 cellás akkumulátor, Windows 10 Home 64bit
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  NT302i3x5o Termékszám:  80X600GDHV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha egyetlen PC-t akarsz utazásra és játszásra. Az érintőképernyős laptopok tulajdonságai nagyban eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval bír, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Tehát használható laptopként de tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum könnyűszerrel összehajtható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum érintőképernyős laptop monitorja?

Képernyőjének átmérője 13,3 ". A 14" alatti képátlójú képernyő elsődlegesen a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum hibrid laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden komoly hordozható számítógép sarokköve. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét típusa, mint az ereje, amit magjainak száma és frekvenciája jelez. Az Intel eredeti és átlátható besorolást hozott össze. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli meg: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet főleg tabletekhez terveztek. Kicsit módosított besorolást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan lecserélik az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett nyújt. Ez az érték egy mutató a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A laptopok jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt marad, magasabb TDP-t elsősorban a kimagasló teljesítményű számítógépeknél láthatunk.

A GPU-k rangsorolása ehhez hasonló. A dedikált grafikus kártyák javarészt gyorsabbak, mint a processzorba építettek. A drágább chipek nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbi típusok. A RAM mérete a kártya teljesítményének kardinális kritériuma. Az irodai programok futtatásához elegendő kb. 2 GB memória. Ha néhanapján intenzívebben játszol, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum tablet PC meghajtó és memória kapacitása

A RAM-ok kapacitását a tervezett felhasználás alapján válaszd meg. Az alap tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón raktározhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és ellenállóbb, mint a tipikus lemezek. A HDD jelenti a normál winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél használható, amelyek két HDD interfésszel rendelkeznek. Az első SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Operációs rendszer, Ujjlenyomat-leolvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 7700HQ Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Cache Processzor
6 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 620 Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
48 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,3 kg Kész!

Méretek

Szélesség
310 mm Kész!
Maximális magasság
14,3 mm Kész!
Mélység
213 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Lenovo Yoga Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 720-13IKB Platinum
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ