Akvizice ApF HU Shop roku

Lenovo Yoga 900

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 900
Tablet PC - Intel processzor, 13.3" multi-touch 3200x1800 IPS, akár 16GB RAM, Intel HD Graphics, akár 512GB SSD, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, 4 cellás akkumulátor, háttérvilágítású billentyűzet, Windows 10
Kód:  NT302m3dNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 900

Ez a különleges laptop praktikus megoldás, ha csak egy gépet akarsz házi feladatok írására vagy játékokra. A hordozható számítógépek paraméterei eltérőek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem univerzális.

Hogy milyen tulajdonságokkal bír a(z) Lenovo Yoga 900 érintőképernyős notebook kijelzője?

Kijelzőjének átmérője.

A(z) Lenovo Yoga 900 tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook lényeges része. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és frekvenciája ad meg. Az Intel letisztult és átlátható rangsort talált ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet táblagépekhez gyártanak. Kicsit más rangsort alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek felváltották az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb gyorsaságot jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. Ez a szám egy útmutató a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A notebookok több mint fele 25 W érték körül mozog, nagyobb értékeket tipikusan a játékra tervezett notebookoknál találhatunk.

A videokártyák (GPU) besorolása is hasonló. Az önmagukban álló videokártyák javarészt nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint az integráltak. A komolyabb csipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a grafikus kártya teljesítményének központi kritériuma. Átlagos felhasználók számára megfelel 2 GB memória. Ha szenvedélyesebben játszol, akkor az alap a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb memóriakapacitás ajánlott.

A(z) Lenovo Yoga 900 laptop/tablet merevlemez és memória kapacitása

A memória mennyiségét a jövőbeni felhasználás kellene, hogy meghatározza. A leggyengébb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az alapfelszereltségű gépek tulajdonsága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen tárolhatod el. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Lényegesen gyorsabb és tartósabb, mint a hagyományos merevlemezek. A HDD jelenti a klasszikus winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kevert használata csak annyi különbséggel, hogy az SSD rész a HDD blokkhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan számítógépeknél használható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. Az egyik SSD a másodlagos pedig a HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga 900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga 900. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga 900.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ