AP+ nový vizuál Shop roku

Lenovo Yoga könyv 10

Termékkatalógus
Lenovo Yoga könyv 10
Tablet PC - érintőképernyős, 10,1", , fényes, 60Hz, IPS, LPDDR3-SDRAM integrált videókártya, , webkamera, WiFi 802.11ac, 8500 mAh akkumulátor,
Kód:  NT302q3c2NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga könyv 10

Jóga Tablet 10 könyv teljesen egyedi és a vezető között kompakt és sokoldalú elektronika. Lenovo sikerült egyesíteni egy sor tökéletes technikai megoldás egy tetszetős készülék, és jött ötletes darab, egyszerűen kell, hogy legyen. Ennek a technológiának köszönhetően, az időtlen szépséget mozgatni a kreatív eredmények, hogy egy teljesen új szintre. Hozzon létre valami rendkívüli soha nem volt kényelmesebb tablettát szó szerelmes. Praktikus kialakítás létrehozása Pad pad és a toll, kiderül egy valódi munkaeszközként. A változatos tárházát tökéletes minden szakmai nemcsak a kreatív területeken.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes munkaeszköz
  • Maximális fejleszti a kreativitást
  • Az utolsó teljes munkanap
  • Újszerű műszaki megoldások
  • Kényelmes billentyűzet visszacsatolással
  • Pen a precíz munka
  • Talán támogatja a 4G LTE hálózatokat

Oneedülálló multifunkciós pad

Készítsen Pad Pad egy egyedülálló része a tablettát. A nagy területen büszkélkedhet több egyedi jellemzők és a lehetőség, hogy korlátozzák varázslatokat. Kérésre jelennek kényelmes billentyűzet rezgő visszajelzést, amely bekapcsolja a tablettát egy notebook minden körettel. Máskor meg nem változtatja a vászon egy toll tökéletes érzékenység teljes mértéApproxen kihasználják a tehetségét. Élvezni fogja az összes funkcióját grafikus programok és hagyjuk semmit kreatív buzgalom limit. És harmadszor, kivételes megoldásokat - együtt Paper Pad papír pad oka lehet egyszerűen digitalizálni a kézzel írt szöveget. Pero mosó sikerül felismerni a 2048-szintű nyomásérzékelő, amely bőven elegendő, és az aláírás a dokumentumokat.

Energia és fáradhatatlan teljesítmény

Teljesítmény minden alkalmazáshoz, amely biztosítja a gyors négymagos processzor Intel Atom, gazdaságos és nagyon erős. Teljes 4 GB RAM-mal majd zavartalan működésének biztosítása érdekében a programok és rendszerek. Ebben modelltől függően van egy választás között a professzionális változata a Windows 10 és az Android 6.0.1. Mert az adatok készen flash tároló kapacitása 64 gigabájt Extra helyet bővíteni segítségével micro SD kártya, és akár további 128 gigabájt Köszönhetően a hatékony összetevőket, és egy erőteljes akkumulátor tart tabletta töltés nélkül több mint egy teljes munkanap. Teljesen 13, így 15 üzemóra esetén modellek Android, ha nem vigyáz a fiókokat.

praktikus felszerelés

Fontos opciók kapcsolatot hálózatok és más eszközök. Természetesen van egy gyors WiFi és a Bluetooth. Kivételes bónusz és a nagy előnye, hogy a modellek gyors 4G LTE hálózatokat a leggyorsabb internet. Az aljzat a SIM-kártya támogatja a nano SIM. Csatlakozók kapott csak két tablettát, USB és HDMI utalnak végrehajtásához mikro. Van is berendezések videó átvitel. 2 megapixeles elülső webkamera videokonferencia vagy hívás szeretteivel hozzáteszi, autofókuszos kamera és a 8 megapixeles. Multitouch képernyő kapsz egy tökéletes Full HD felbontás és a legjobb képminőség IPS panelek. Vele együtt értékeljük a kivételes hang.

tökéletes elegancia

One nagy fejezete a táblagép design. Praktikus kialakítás 2 az 1-ben nyit széles felhasználásának lehetőségeit, és számtalan kényelmet munka, olvasás, filmnézés. Tartós pant a nagy sor NOW kínál 4 használati módot. Továbbá úgy viselkedik, mint egy vidám dísz körül az elegáns megjelenést. A tényleges test a tabletta szép szín egy kiváló minőségű ötvözetek. Ők biztosítják neki a legjobb tulajdonságait, és a tartósság tud támaszkodni a kivitelezés minőségét.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Yoga könyv 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Book 10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Yoga Book 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Buch 10.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ